ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 عنوان اقدام به بارداری 156 بازدید | 8 پست بچه ها لطفا راهنماییم کنید چند روز دیگه قرص جلوگیریم تموم میشهواسه کیستم میخوردماگه کیستم رفع شده باشه اقدام کنم احتمال بارداری هست؟یا باید چند ماه صبرکنم؟ ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀 1396/07/04 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 عزیزم احتمال بارداری هست ولی دست شما نیستخدا باید بخوادممکنه ماه اول باردار شیممکن هم هست ماه ها طول بکشه
nasi77 عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1454 فكر كنم اول بايد بري سونو و بعدش اگر رفع شده بود برس واسه اقدامبا ماه أولم توقع نداشته باش من خودم بعد ٥ ماه حامله شدمانشاالله زود مامان بشي ❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 عزیزم احتمال بارداری هست ولی دست شما نیست خدا باید بخواد ممکنه ماه اول باردار شی ممکن هم هست ماه ... بله ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره درسته؟ ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 بله ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره درسته؟ من شنیدم بعد از قطع،دیگه احتمال حاملگی هست.ولی در حالت بدون قرص هم،اصلا معلپم نیس یه نفر چقدر طول میکشه حامله شه.شاید ماه اول بشی،شاید طول بکشه خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 من شنیدم بعد از قطع،دیگه احتمال حاملگی هست. ولی در حالت بدون قرص هم،اصلا معلپم نیس یه نفر چقدر طول ... خیلی ممنونم😚 ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 بله ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره درسته؟ نه این چیزا اصلا درست نیستحداقل دکتر من میگه که ربطی ندارهنمونه اش همسر برادرم به محض ول کردن قرص با اولین اقدام باردار شد
ganan1374 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 نه این چیزا اصلا درست نیست حداقل دکتر من میگه که ربطی نداره نمونه اش همسر برادرم به محض ول کردن قر ... خدارو شکرمرسی از انرژی که دادیخدا هرچی میخوای بهت بده ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 خدارو شکر مرسی از انرژی که دادی خدا هرچی میخوای بهت بده ممنونم عزیزمانشالله شما هم به خواسته هات برسی