2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

156 بازدید | 8 پست

بچه ها لطفا راهنماییم کنید 

چند روز دیگه قرص جلوگیریم تموم میشه

واسه کیستم میخوردم

اگه کیستم رفع شده باشه اقدام کنم احتمال بارداری هست؟یا باید چند ماه صبرکنم؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

فكر كنم اول بايد بري سونو و بعدش اگر رفع شده بود برس واسه اقدام

با ماه أولم توقع نداشته باش من خودم بعد ٥ ماه حامله شدم

انشاالله زود مامان بشي

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم احتمال بارداری هست ولی دست شما نیست خدا باید بخواد ممکنه ماه اول باردار شی ممکن هم هست ماه ...

بله 

ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره 

درسته؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بله  ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره  درسته؟

من شنیدم بعد از قطع،دیگه احتمال حاملگی هست.

ولی در حالت بدون قرص هم،اصلا معلپم نیس یه نفر چقدر طول میکشه حامله شه.شاید ماه اول بشی،شاید طول بکشه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
من شنیدم بعد از قطع،دیگه احتمال حاملگی هست. ولی در حالت بدون قرص هم،اصلا معلپم نیس یه نفر چقدر طول ...

خیلی ممنونم

😚

بله  ولی شنیدم اگه قرص جلوگیری خورده شه چند ماه باید صبر کرد تا اثرش از بین بره  درسته؟

نه این چیزا اصلا درست نیست

حداقل دکتر من میگه که ربطی نداره

نمونه اش همسر برادرم به محض ول کردن قرص با اولین اقدام باردار شد

نه این چیزا اصلا درست نیست حداقل دکتر من میگه که ربطی نداره نمونه اش همسر برادرم به محض ول کردن قر ...

خدارو شکر

مرسی از انرژی که دادی

خدا هرچی میخوای بهت بده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792