2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باور نمیکنم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من ی بار ی همچین چیزی دیدم فقط ی صفحه پیام بود

شاید ۷_۸ سال پیش بود اصن نمیدونم درست دیدم یا ن هر سری یادش میوفتم بغض میکنم💔💔

پدر مادرمم جدا شدن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

اگه روحیه منو بهم بریزه با خود مامانم و همچنین یه تراپیست صحبت میکنم

اما به هیچ عنوان تو رابطه شون دخالت نمیکنم که بخوام تهدید کنم به بابام میگم یا جنجال درست میکنم و اینا...

چون کلا از نظر روانشناسی نباید تو رابطه بزرگ تر ها دخالت کرد

افسردگی، گریه ، دعوا، تذکر ، خودزنی همه کاری میکنم و دراخر میسپارمش ب خدا که قبل ازاینکه ابروریزی بشه ی جوری به دلش بندازه دست بکشه ....حتی با ی شماره غریبه هم تهدیدش میکنم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه حرف بزنی گردن نگیره تورومقصر بدونه

بعدش مجبورم اهالی خونه رو در جریان بزارم اگ داداش داری اول ب داداشت بگو چون پسرا خیلی رو مادرشون غیرت دارن و تعصبین

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉