2821
2789
عنوان

رفیقم

144 بازدید | 8 پست

بچه ها من  یه رفیقی دارم هرجا باهم مریم بیرون همه ازش تعریف مکنن

من دوساله باهاشم مجبورم تا 6 سال دگ هم باهاش باشم خیلیم دوسش دارم

ولی واقعا ناراحت میشم همه ازش تعریف مکنن حتی استادم بهش مگه واقعا خیلی خوشگلی.  ماباهم که مریم بیرون من استادم رفیقم همون دختره که همه مگن خوشگله یدونه هم رفیق دگم .    وقتی باماشین مریم بیرون.  . همه میان ازش شماره مگرن یادمع  اون یکی رفیقم داشت به یسره نگاه مکرد پسره برگشت گفت تو که قیافه نداری من رفیقتو مخام

واقعا هردوتامون ناراحت میشیم حتی خواهر استادم جلو هممون مگه ماشالا اون خوشگله  یا خاله خودم. مگه شما قیافه ندارین اون خوشگله  هر روز براش خواستگار میاد  من دیگه  نمتونم این وضع داشته باشم. حداقل. بقیه ازش تعریف مکنن  جلو ما نگن باهم هم سنیم ناراحت میشیم ولی دختره بدون ارایش واقعا زشته چکار کنم شاید به نظرتون من حسودم شایدن واقعا هستم ولی چه کنم منم دل دارم دوس دارم ارم تعریف کنن

صداقتتو دوست داشتم😂🥲

منم دخترعموم از خودم خوشگلتره همیشه توجه ها رو اونه 

اوایل ناراحت میشدم ولی الان دیگه مهم نیست برام

مهم سیرته😛😂

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعی خب حسادت تو وجود همه هست اما نمیشه مقایسه کنی دیگه اون از تو خوشگلتره یکی دیگه از اون زیباتر دست بالا دست زیاده رو خودت کار کن این حسو از خودت دور کنی چون چیزی از زیبایی اونا کم نمیشه اما خودت و روحت آسیب میبینه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ولی واقعا سختهه

ببین یه دوستی داشتم از شیراز میومدم پیشم خیلیم نچسب بودو لوس اما اینقدر خوشگل خوش اندام و خوشتیپ بود سالن آرایشم داشت تو خیابون پسرایی که قبلا دنبالم راه میفتادن منو با این میدیدن تحویلم دیگه نمیگرفتن خودشونو به آب و آتیش میزدن ازش شماره بگیرن همه بم میگفتن ژاله دوستت چقدر خوشگله و فلانه دریغ از یه ذره حسادت بهش من فقط به پولداریش حسودیم میشد

ببین یه دوستی داشتم از شیراز میومدم پیشم خیلیم نچسب بودو لوس اما اینقدر خوشگل خوش اندام و خوشتیپ بود ...

اخه گفتم که رفیقم بدون ارایش زشته  لباش رنگ نداره دماغش کجه  اما همه چیش باارایش.  از بین مره کلا

اخه گفتم که رفیقم بدون ارایش زشته لباش رنگ نداره دماغش کجه اما همه چیش باارایش. از بین مره کلا

آدما ظاهرو میبینن متاسفانه ولش کن خودتو اذیت نکن قطعا تو هم زیبایی اما اون عیباشو زیر آرایش پوشونده البته جسارت نباشه به کسانی که آرایش میکنن

2790
2823
2791
2779
2792