2789
عنوان

هایلایت دبی

547 بازدید | 13 پست

جاتون خالی دیشب مهمانی بودیم

حرف تو حرف شد و یه بچه ۱۴ و۱۵ ساله خندید و می‌گفت زندایی هم تو پیچش هایلایت دبی داره ( منظورش من بودم )

من از حرفش برداشت خاصی نکردم چون واقعا پیجم هایلایت  دبی داره😅 ولی بعد مهمونی جاریم بهم پیام داد گفت اون از حرفش منظور بدی داشته و نباید سکوت میکردی

نظر شما چیه؟

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی دبی جای ادم های .....

و اون پسربچه دیوونه بوده گویا

ب دل نگیر 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

وای جاریت دنبال حاشیست چیکار بچه ۱۴ ۱۵ ساله داره

منم میگه‌ یه بچه ۱۴و۱۵ ساله نمیتونه حرف به منظور و با قصد بزنه

یعنی دبی جای ادم های .....و اون پسربچه دیوونه بوده گویاب دل نگیر

میدونم 

ولی سفر من یه سفر معمولی بوده و داستانی نداشته 

میدونم ولی سفر من یه سفر معمولی بوده و داستانی نداشته

پسرهای این سن تو گروه دوستاشون خیلی دنبال این حواشی هستن یه چیزی شنیده و گفته مطمئن باش مثل بزرگترها منظور خاصی نداشته

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پسرهای این سن تو گروه دوستاشون خیلی دنبال این حواشی هستن یه چیزی شنیده و گفته مطمئن باش مثل بزرگترها ...

بچه هست دیگه

منم اگر جاریم پیام نمیداد حساس نمیشدم

بچه هست دیگهمنم اگر جاریم پیام نمیداد حساس نمیشدم

بیخیال از یه حرف ساده داستان درست نکن مهم اینه که شما به خودت اطمینان داری حرف مردم باد هواست امروز یه چیزی میگن فردا فراموش میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .