2777
2789
عنوان

گند زدم ناجور

492 بازدید | 42 پست

تو زندگیم هیچی نشدم نتونستم مامان و بابام و خوشحال کنم ۱۹ سالمه همه چی از سال دهم شروع شد معدلم سال به سال اومد پایین تر ‌نتونستم دیپلممو بگیرم امسال با معدل ۹ تونستم دیپلممو بگیرم امروزم بابام نتایج کنکور و دید و با یه حالت ناامید و غمگینی گفت خوب شد لااقل دیپلمتو گرفتی 

ولی من واقعا حالم دست خودم نیست گیجم سردرگمم احساس ناکافی بودن دارم احساس میکنم لایق این همه خرجی که بابام برام میکنه نیستم پراز مشکلات روحی روانیم روانپزشک هم میرم دیگه روم نمیشه واسه چیزای دیگه بهشون رو بزنم حالم از همه چیز به هم میخوره از خودم از خانوادم از ادما از فامیلا هیج دستاوردی تو زندگیم نداشتم اخه ادم انقد احمق؟؟؟؟من باید چجوری این احساس عذاب وجدان نسبت به خانوادمو از بین ببرم بخدا میشناسم ادمایی رو که هزارتا گند بالا میارن باز همچین احساساتی ندارن ولی من....

اصلا تلاش کردی که اینجوری داری تو سر خودت میزنی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم همه چی درس نیست اگر علاقه ای به درس و دانشگاه نداری برو یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر تو اون حرفه موفق بشو . مثل خیلیها که تو زمینه آرایشگری - خیاطی - صنایع دستی - جواهر سازی و خیلی چیزهای دیگه موفق هستند

تلاش انچنانی نکردم ولی من هیچ تقصیری نداشتم

تلاش نکردی دیگه 

خیلی سادس که

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

مسئله مهم اینه از امروز میخوایی چیکار کنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اینجوری با خودت نکن دختر نسل ما همه اینجوریم اصلا ناراحت نباش برو چندتا حرفه یاد بگیر این زندگی اینجوری نیست که همه مثل هم زندگی کنن یا با یه حرفه موفق بشن منم تو درسام افت کردم ولی قرار نیست همه مثل هم زندگی کنیم گاهی زندگی چیزای جدید خفنی تو چندروز دیگه چند ماه دیگه یا.. برامون داره سعی کن درونتو شاد کنی و از کسی توقع نداشته باشی ما مسئول براورده کردن ارزوهایی خانوادمون نیستیم و بچه هامونم همنیطور امیدوارم حالت خوب به دوستم🙃♥️ البته همه اینا نظر منه🙏

خب افسردگی داشتم سالها ولی هیچکس نمیدونستمگه با افسردگی میشه درس خوند

عزیزم  به خاطر چی افسردگی داشتی

کلاس خیاطی میرم احساس میکنم لایق اینم نیستم

چرا لایق نیستی . این افکار رو دور کن از خودت بخاطر نتایج کنکور افسرده شدی احتمالا . ولی با توجه به معدل دیپلمت از خودت نباید انتظار بالا میداشتی . الان هم همه افکار منفی رو از خودت دور کن دیگه هم سمت کنکور نرو . با افتخار و دید مثبت به کلاس خیاطی ات برس . ما تو خانواده داشتیم فوق لیسانس معماری آخرش رفت کلاس خیاطی و طراحی لباس ( علاقه ای که از بچگی داشت )

نمیدونم دقیقاولی بیشتر به خاطر خانوادم مامان بابام باهام صمیمی نبودن تو مدرسه مسخره شدم بخاطر تیک عص ...

متاسفم واقعا

ولی باید سریع با یه روانشناس حرف میزدی