2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید

138 بازدید | 18 پست

فک کنین تو ۱۵ سالگی وقتی با عشق وعلاقه میخواستی درس بخونی وبا دوستات بچگی کنی ولی با اجبار خانوادت ازدواج کردی عقد وعروسی رو باهم گرفتن وتو چون بچه بودی از چیزی سر در نیاوردی  از خیلی چیزا...حتی یه عکس هم از عروسیت نداری آتلیه نرفتی ماه عسل نرفتی وخلاصه بعد سه ماه باردار میشی تو ۱۶ سالگی زایمان طبیعی میکنی بعد میارنت خونه خودت تو اصلا از خانه داری آشپزی چیزی بلد نیسی حالا باید مراقب یه نوزاد هم باشی از بچگی وناشی به کلی از وسایل خونه ات آسیب زدی غالی ات با اتو سوخته یخچالت ضربه دیده از قیافه افتاده کابینتات چوبی بودن آب خوردن خراب شدن گچ دیودرا خراش برداشته بعد دوسال بعد باز حامله بشی بچه دومت که یک سال ونیمه اس متوجه بشی سومی هم ناخواسته حامله ای

حالا کار هر روز وهرشبت گریه اس ولی دلت نمیخواد سقطش کنی

با خودت میگی شوهرم همیشه عاشق پسر بوده حالا که دوتا دختر دارم شاید سومی پسره ولی سومی هم دختر میشه کلی از شوهرت زخم زبون میشنوی هر جا بری میپرسن بچت چیه ووقتی میگی دختره همه دلداریت میدن یا متلک میندازه

بعضی ها میگن شبیه افغانی ها سه تا بچه پشت هم آوردی یکی میشه نمودار درس کردی ولی نمیدونن تو دل خودت چخبره وناخواسته باردار شدی

هستین بقیشو بگم؟

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سه تا بچه دارین و نباید هیچ ریسکی وجود داشته باشه که بازم ناخواسته حامله بشین اما شوهرتون مهم نیست براش وسفت وسخت جلوگیری نمیکنه تا چند ماه به خاطر این موضوع جروبحث دارین ودارین افسردگی میگیرین از ترس اینکه بازم باردار بشین بعد چهار پنج ماه تصمیم میگیرن دستگاه آیودی بزارین دستگاه به بدنتون نمیسازه ونیمی از ماه رو خونریزی دارین الان نزدیک یک سال شده ولی چرخه پریودتون تنظیم نمیشه وبازم به خاطر این موضوع با شوهرتون بحث دارین ولی دلتون راضی نمیشه بیرونش بیارین چون قطعا از ترس واسترس بارداری افسرده میشین

دکتر میگه اگه دستگاه و بزنداری رحمت بزرگ میشه تکف لگنت خون جمع میشه کم خون میشی وتا چند سال دیگه کلی مشکل پیش میاد ولی تو راضی به مردن هستی ولی توان بارداری دیگه رو نداری برا همون نمیری بیرون بیاری

دکتر میگه اگه دستگاه و بزنداری رحمت بزرگ میشه تکف لگنت خون جمع میشه کم خون میشی وتا چند سال دیگه کلی ...

عزیزم این چه کاریه 

دستگاه و در بیار و مجدد بزار 

با یک متخصص مشورت کن شاید جنسش بهت نساخته یا جاش مناسب نبوده 

در عین حال هم از یک روش دیگه هم  استفاده میکردم مثل قرص و امپول

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

درکنار همه این ها چون سن کم حامله شدم بدنم خیلی بد فرم شده در حدی که خجالت میکشم حتی جلو شوهرم لباس عوض کنم همین باعث شده تو رابطه سرد باشم وبا ۱۵ روز خانریزی هم در کنارش شوهرم خیلی بهم گیر میده

عزیزم این چه کاریه دستگاه و در بیار و مجدد بزار با یک متخصص مشورت کن شاید جنسش بهت نساخته یا جاش منا ...

دستگاه مسیه وبه بدن من سازگاری نداره دستگاه هورمونی هم ۱۰ملیون پولشه که شوهرم نمیده

دستگاه مسیه وبه بدن من سازگاری نداره دستگاه هورمونی هم ۱۰ملیون پولشه که شوهرم نمیده

قرص بخور 

ازین امپولها یا مپسولهای زیر پوستی هم بزار 

ولی حتما با پزشکت مشورت کن 

تمام قد بهت حق میدم و متاسفم که تو شرایط هستی و اینقدر ناراحتی 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
قرص بخور ازین امپولها یا مپسولهای زیر پوستی هم بزار ولی حتما با پزشکت مشورت کن تمام قد بهت حق میدم و ...

ممنونم عزیزم 

قرص هم استفاده کردم بهم نساخت حتی کارم به بستری کشید

من باشم هر روز میشینم اون پدر و مادری رو نفرین میکنم که باعث این وضع شدن شمام قرص بخور بجا ایودی سعی کن بخدا بیای و به وضع موجود رو یجوری سر و سامون بدی و کنار بیای با واقعیت زندگی چون بچه هات گناه دارن