2777
2789
عنوان

شپش زدم

142 بازدید | 22 پست

سلام. متاسفانه نمیدونم از کجا شپش زدم بااینکه تمیز هستم و وسواسی سه روزه گرفتم تمام تخم شپش هارو مامانم از سرم در اورد موهای بلندمو کوتاه کردم. سرکه زدم و شپش بزرگ هارو در اوردم تمام لباس هامو شستم و اب جوش ریختم روشون و خونه رو سم زدیم و فرش هارو فردا میدیم قالیشویی. 

ولی بازم تخم شپش رو سرم هست و محلول شپش هم از داروخانه خریدم 

توروخدا کسی میدونه با تخم شپش چکار کنم ک نابود بشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط قطره کیمیا از دیج ی یا باسلام غرفه درخشان بگیر بخدا من برای یه خانواده ای گرفتم تمام سرشچن پربود شپش موهابلند پر.فقط یبار زپن هیچ‌احتیجایم به شست شو میست.ولی همه باید بزنن حتی مردای خانواده این نگ من ندارم چی

هرطرف سر قطره میزنی نباید بری حموم اینا تا۲۴ساعت بدش تمام تخمام پوک میشن خودون باشنم هیچی نمیکنن چون دیگ‌نطفه ای ندارن به مرور میریزن بد چهل رچز برای اطمینان یبار دیگ‌بزنید.یه قطره برای چهارنفر بسه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
واقعا؟! خیلی خستم نه خواب دارم نه خوراک تخم شپش ها ی چندتایی میمونن هرکاری میکنم نمیرن

آره عزیزم،من دوباری که شپش زدم فقط این محلول پاکسازی کامل کرد، شماهم مرتب استفاده کن ،روبالشی اینا رو هم همه رو بشور که کامل ازبین برن .

وای من. دانشجو ام مهر باید برم دانشگاه😞

خب بری.میگم تابزنی همه چی تموم‌میشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.