2777
2789
عنوان

از مادر پدر شانس نیاوردم

92 بازدید | 9 پست

من به پول احتیاج دارم مادرم بهش گفتم پولی که بهم بدهکاری رو بده میخوام واس ازنایش وغربال گری ناراحت شد  شوهر من الان یه خرج هایی کرده پول دستش نیست یعنی واقعا همه دنیا پدر مادرا به بچه ها کمک میکنن ولی پدر مادر من کمک نمیکنن که هیچی حق منم نمیدن😮‍💨 هی خدا عدالتت وشکر بعد برای خواهرم ۵ تومن ۵ تومن خرج میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#‍ حمایت از بچه اولی ها😂تا بوده همین بوده حتما خواهرت بچه ی شیطون و دردسرسازه تو بچه ی خوب و اروم

دقیقا اون یاغی من آروم اراده کنه همه چی براش فراهم من وانگار پس انداختن به مادرم گفتم سیمونی این واون ومیخوام ناراحت شد حالا بزار خواهرم بزاد عرش سلیمان وبراش میخره

دقیقا اون یاغی من آروم اراده کنه همه چی براش فراهم من وانگار پس انداختن به مادرم گفتم سیمونی این واو ...

کلا یه قانون نانوشته هست بچه های دردسرساز که معمولا اخریه میشه محبوب تره هرچی دردسرساز تر محبوب تر