2777
2789
عنوان

زن و شوهر بازی بچه

296 بازدید | 11 پست

بچه ها دخترم با داداشش هروز یه بار زن و شوهر بازی میکنن میشینه دستور میده عشقم برو برام طلا بخر من سرویس نقره میخام میوه بیار برام به من میگه عشقمو دعوا نکن یه وقتی باباش میاد خونه به من میگ برو با عشقت بشین مامان😐بنظرتون طبیعیه این بازیا؟حس میکنم مناسب سنش حرف نمیزنه از الان میگه من با داداشم ازدواج میکنم کلا از ازدواج زیاد میگ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کنید چه صحنه های میبینم یا چه حرفایی از محیط اطرافش می‌شنوه بدون اینکه حساسیت نشون بدید ازش بپرسید مثلاً.‌.‌بازی رو از کجا یاد گرفته یا اصطلاح خاصی اگه بلده ببینید کجا یاد گرفته

دقت کنید چه صحنه های میبینم یا چه حرفایی از محیط اطرافش می‌شنوه بدون اینکه حساسیت نشون بدید ازش بپرس ...

فقط مطمئنم این حرفارو از این کلیپ های به اصطلاح با مزه یاد گرفته فاطی و ساسان سرنا خیلی علاقه داره به این کلیپ ها 

فقط مطمئنم این حرفارو از این کلیپ های به اصطلاح با مزه یاد گرفته فاطی و ساسان سرنا خیلی علاقه داره ب ...

نمی‌دونم چ کلی یه احتمالا مناسب سنش نیست....توی خاله بازی‌اش موضوع جدیدی کم کم قالب کنید😁

فقط مطمئنم این حرفارو از این کلیپ های به اصطلاح با مزه یاد گرفته فاطی و ساسان سرنا خیلی علاقه داره ب ...

همون کلیپ هاباعث شدن دیکه نزاریدنگا کنه حالادخترمن یانگوم زیادنگامیکنه مدام یه چادرمیبنده به کمرش میگه میخام مث یانگوم دامن بازی کنم