2777
2789
عنوان

یکی که بتونه مشاوره بده بهم بیاد 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 38 پست
مساعل دیگش بد نیست ها مهربونه با حرفش بری مهربونه به لحظه بی اجازه جایی برم اینا ناراحت میشه اعصابش ...

اوائل ازدواج تا بچه دار نشدی هرجا می خوای بری اول بهش بگو و با خودش یا مادرش یا مادرت برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد قهر کردن هاش به نظرم شما برای آشتی نرو 

حداقل همیشه شما نرو 

۱ بار شما برای آشتی رفتی ،،،   ۱ بار دیگه نرو که پررو نشه و عادت نکنه  و وظیفه ندونه 

اگر اون برای آشتی نمیاد شما عادی باش ... خونسردانه حرفات بزن ... گله هات بکن ..... با آرامش اشتباه هاتش بهش بگو 

برای قهر کردن‌اش با مشاور تلفنی صحبت کنید 

بعدا توی زندگی مدام جنگ اعصاب نداشته باشی ،،،  خیلی هارو دیدم که می گم 

بخاطر اینکه اول زندگی هستی و اول ازدواج چونکه عادت کنه..... شده برجی ۵۰۰ بگیر تا عادت کنه باید بهت ی ...

وسایل گفتنی لازممه بخر میخره الان ولی خونه درست میکنه کلا هر چی در میاره میده خونه

در مورد قهر کردن هاش به نظرم شما برای آشتی نرو حداقل همیشه شما نرو ۱ بار شما برای آشتی رفتی ،،، ۱ ...

بیشتر من کاری میکنم ایشون ناراحت میشن مثلا اون روز با بابام بیرون رفتم گفت چرا به من نگفتی تو ماشین بودم گوشیشو قطع مردم بعدا بزنگم این دومین خطلا گرفت ازم سومیم که دعوامون شد گفتم خونه بابامم ربطی نداره که باهاش برم یا نه بزرگ ترمه اینم سومین خطا گرفت که بزرگ حرف میزنم

وسایل گفتنی لازممه بخر میخره الان ولی خونه درست میکنه کلا هر چی در میاره میده خونه

آها  به سلامتی انشاالله.....

شوخی شوخی بهش بگو نکنه بعدا خسیس باشی که اگر خسیس باشی با دندونام گازت میگیرم خون بیاد 🤪🤪     

بره توی ذهنش که خسیس نشه

بیشتر من کاری میکنم ایشون ناراحت میشن مثلا اون روز با بابام بیرون رفتم گفت چرا به من نگفتی تو ماشین ...

شوهرتون توقع داره هر جا میری قبلش حتما... حتما.... در جریان قرارش بدی 

نگران نباش شوهر من هم هنوز این جوری... منم همیشه قبلش بهش زنگ می زنم اطلاع می دم 

حتی تا مدرسه بچم بخوام برم

پسر خوبیه هنوز رو غلتک نیفتاده مثلا می خواد یه زهرچشم ازت بگیره توام سیاست بخرج‌بده نرم می شه چون من ...

انشالله که درست شه والا از ذهن مردا هیچ تخصصی ندارم بخاطر همین نگرانم بعدا مشکل بدتر شه

بیشتر من کاری میکنم ایشون ناراحت میشن مثلا اون روز با بابام بیرون رفتم گفت چرا به من نگفتی تو ماشین ...

از من به شما نصیحت هیچ وقت گوشی روش قطع نکن 

من توی ۱۴ سال که  دارم زندگی می کنم چند بار گوشی قطع کردم یعنی شوهرم داشت سکته می کرد 

همیشه خداحافظی کن بگو بعدا بهت زنگ می زنم ....  الان نمی تونم حرف بزنم 

اشتباهاتت از روی بی تجربگیه به نظر من 

انشالله که درست شه والا از ذهن مردا هیچ تخصصی ندارم بخاطر همین نگرانم بعدا مشکل بدتر شه

شما برو مشاور خانواده ترجیحا به خاطر حساسیت شوهرت مشاور خانم باشه ..... و ازش در مورد طرز تفکر آقایان و تفاوت هاشون نسبت به خانم ها بپرسید 

خیلی راهنمایی ات می کنند 

از اختلاف تظر هاتون هم به مشاور بگو

ن باو مهره

پس با محبت و مهربونه و عاشقه     

حساسیتش از روی عشق و دوست داشتن 

داداش بزرگم مهره 

فقط کاری نکنی که ازت دلخور بشه  یا به جایی برسه که کینه کنه اون روس سکست دیگه  واویلاست 

اگر شوهرم یا داداشم مثال می زنم  ببخشید،،،،

آخه می خوام تجربه خودم برات شرح بدم