2777
2789
عنوان

راه فراموشی

78 بازدید | 11 پست

راه فراموشی هرچه سریع تر کسی که ولم کردو منو دیگه نخواستو با یکی دیگه وارد رابطه شد واقعا چیه؟

هرروز که پا میشم دلم گرفته احساس بدی دارم امروز صبحم خوابشو دیدم حتی.

هزاران بار گفت نمیخوامت البته خب حق داره با یه دختر دیگس که واسش خیلی ارزشمنده من واسش بی ارزش بودم که الکی میگفت ۱۲ میخوابم ۱۲ شبم تازه آن میشد همونم گاهی اوقات نمیشد اما الان از صبح تا ۱ شب واسه اون خانوم آن میشه..

خیلی دلم میخواد زودتر فراموشش کنم به زندگیم به خوابو خوراکم برسم 

عزیزم سوگواری برای چیزی که از دست دادی

مراحل خاصی داره

سعی کن خودتو درگیر کار فیلم دیدن اشپزی کتاب خوندن کنی و خیلی فرصت نکنی بهش فکر کنی

بهش هرگز پیام نده اکانتاش و پاک کن تا نبینی و انفالو هم بکنش عکسا و چت هاهم پاک کن

یکم طول میکشه این پروسه ولی در نهایت ازاد میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشت زمان

میدونه ولی این اوایلش خیلی سخته علاف نشستم یه جا فقط حرص میخورم یا فقط میشینم به درو دیوار زل میزنم یه حس بد و عجیب حتی اونم دیگه دوست ندارم چون با دختر دیگس ولی کلا حالم بده خب بهم خیانت شده

عزیزم سوگواری برای چیزی که از دست دادیمراحل خاصی دارهسعی کن خودتو درگیر کار فیلم دیدن اشپزی کتاب خون ...

همه این کارارو اتفاقا انجام دادم و میدم حتی دیشب زیارت عاشورا خوندم امروز صبحم دعای توسل دیگه چی کنم حالم خیلی بده مجبور بودم دعا بخونم واسه آرامش روحم

همه این کارارو اتفاقا انجام دادم و میدم حتی دیشب زیارت عاشورا خوندم امروز صبحم دعای توسل دیگه چی کنم ...

اولش حق داری واقعا جانکاه و سخته

کمی صبر کن 

ممکنه یکی دوماه اول خیلی اذیت شی

اگر میتونی برو پیش تراپیست

اولش حق داری واقعا جانکاه و سختهکمی صبر کن ممکنه یکی دوماه اول خیلی اذیت شیاگر میتونی برو پیش تراپیس ...

متاسفانه شرایط رفتن پیش تراپیستو ندارم . هرروز دارم جون میدم تا بتونم زنده بمونم