2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
واسه منم چن روز پیش گذلشتم اول منفی بود چن  ساعت بد دیدم یه هاله انداخته بود،امروز باز گذلشتم ...

عزیزم فردا صبح بنظرت دوباره امتحان کنم؟یعنی میشه حامله باشم خدایا؟؟

یکساله بی بی میذارم این اولین باره هاله انداخته اینم ازشانسم صبح عجله داشتم دیرم شده بود زود انداختمش آشغالی 

ادب بشم دفه بعد اینجوری سریع نندازم آشغالی تا شک و شبهه هم نشه . خدایا یعنی میشه؟

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
عزیزم فردا صبح بنظرت دوباره امتحان کنم؟یعنی میشه حامله باشم خدایا؟؟ یکساله بی بی میذارم این اولین ب ...

بازم فردا صب تست کن استرسم نداشته باش هر چی پیش بیاد مصلحته،منم اصن دیگه  استرس ندارم بیخیال شدم ازمایشم فعلا گفتم نمیرم تا بعد تعطیلات،هر چی خدا میخواد پیش بیاد برای هممون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازم فردا صب تست کن استرسم نداشته باش هر چی پیش بیاد مصلحته،منم اصن دیگه  استرس ندارم بیخیال شد ...

بهم دلگرمی دادی عشقم ان شالله بعد تعطیلات هردو با خبرای خوش میایم . 

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
بنظرچندتا دیگه بخر بزن یا بروازمایشگاه شاید هاله خیلی کم رنگ بودمتوجه نشدی بعد فهمیدی برای من پیش او ...

من نه یازده سال منتظرم

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن