2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
بنظرچندتا دیگه بخر بزن یا بروازمایشگاه شاید هاله خیلی کم رنگ بودمتوجه نشدی بعد فهمیدی برای من پیش او ...

تو خونه یه ۳ یا ۴ تایی دارم اما خب هنوز موعدم نشده من امروز زود زدم . الان که یه کمرنگش افتاده حالا نمیدونم درسته غلطه.

خدا میدونه چندبار به همین کمرنگشم نگاه کردم

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
اون که نمی دونست بارداره خیلیا قبل بارداری کارسنگین کردن خداحفظ کرد نی نیشو

عزيزم الان كه شك داره و داره اقدام ميكنه بايد رعايت كنه. نميشه كه فقط بگيم توكل بخدا  و كار خودمونو انجام بديم. ديروز فهميدم يكي از فاميلاي دور همسرم كه سابقه سقط هم داشته و ٣ ماهش بوده رفته كربلا و اونجا دوباره سقط كرده!!!!! خب  نميشه فقط بگيم توكل بخدا و ائمه و كار بدون تفكر انجام بديم. وقتي اقدام ميكني بايد احتمال بدي كه بارداري اتفاق ميفته و رعايت كني. البته اين نظر من هست و تا بحال هر مطلبي هم كه خوندم نوشته ورزش سنگين مجاز نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه یه ۳ یا ۴ تایی دارم اما خب هنوز موعدم نشده من امروز زود زدم . الان که یه کمرنگش افتاده حالا ...

😢😢😢😢😢😢😢😢

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
ايشالا خدا دلتو شاد كنه

خوشبحالت شما بارداری؟

ان شالله ۲۴ هفته دیگه سالم بیاد بغلت برای همه دعا کن دوست عزیزم

خوشبحالت شما بارداری؟ ان شالله ۲۴ هفته دیگه سالم بیاد بغلت برای همه دعا کن دوست عزیزم

بله عزيزم، من باردارم. ايشالا خدا حاجت همه رو بده و به همه دوستاني كه اقدام كردن، فرزند سالم و صالح عطا كنه... فقط ي توصيه خواهرانه، اصلا استرس نداشته باش. خيليا فقط بخاطر استرسشون باردار نميشن و وقتي بي خيال ميشن اتفاق ميفته. توكل كن بخدا. 

بله عزيزم، من باردارم. ايشالا خدا حاجت همه رو بده و به همه دوستاني كه اقدام كردن، فرزند سالم و صالح ...

نه من زیاد آدم استرسی نیستم. 

باشگاه ساعت ۷ تا میرم و میان و دوش میگیرم مسجدمون مجلسش تموم شده امشب نمیرم باشگاه میخوام برم واسه علی اصغرش گریه کنم .😢😢😢

ن جنین هنوز خیلی کوچیکه اگه ورزش سنگین میکردی مشکل نداره ولی پیلاتس که سنگین نیس 😑😑😑😑

بعد اینکه اگه خودت حساسی بهتره ورزش نکنی 

بی بی چک بعد نیم ساعت اشتباهه ک 😐

ن جنین هنوز خیلی کوچیکه اگه ورزش سنگین میکردی مشکل نداره ولی پیلاتس که سنگین نیس 😑😑😑😑 بعد اینکه ...

میگم صبح ۴۰ ثانیه هم نشد نگاش کردم بعدشم انداختم شاید تو یک دقیقه انداخته خخخخ به همین دل خوشم دیگه خواهر

واینکه بقیه بی بی چکا رو از تو سطل آشغال درآوردم هیچکدوم اینطوری نبودن همه یک خط بودن و بقیه اش هم سفییید بدون شک و شبهه 

مارک بی بی چک مدیکور هست

عزیزم اگه ببشتر از چند دقیقه مثلا حداکثر ده دقیفه بعد ظاهر بشه ، کاذبه . رو بروشورش نوشته که اگه از ...

اره میدونم عزیزم اینقد بی بی گذاشتم و بروشور خوندم حفظه حفظم 

دلخوشیم اینه تو یک دقیقه شاید انداخته 

میگم که من یک دقیقه هم نشد انداختمش

عزیزم اگه ببشتر از چند دقیقه مثلا حداکثر ده دقیفه بعد ظاهر بشه ، کاذبه . رو بروشورش نوشته که اگه از ...

واسه منم چن روز پیش گذلشتم اول منفی بود چن 

ساعت بد دیدم یه هاله انداخته بود،امروز باز گذلشتم بازم دیرهاله انداخت اما زودتر و پررنگ تر از چن روز قبل ،،بیبی وقتی منفی باشه یه سالم بمونه منفیه،و هیچ هاله ای نمیندازه

واسه منم چن روز پیش گذلشتم اول منفی بود چن  ساعت بد دیدم یه هاله انداخته بود،امروز باز گذلشتم ...

اینو که من از خودم نمیگم عزیزم . اینو رو بروشور بی بی چک ها نوشته . حالا استثناهایی هم وجود داره . هیچ چیزی مطلق نیست و درصدی خطا داره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اینو که من از خودم نمیگم عزیزم . اینو رو بروشور بی بی چک ها نوشته . حالا استثناهایی هم وجود داره . ه ...

اره عزیزم دیدم منم،اخه تو نی نی سایتم خیلیا گفتن که بعدش هاله انداخته باردار بودن،نمیدونم والا،،