2821
2789
عنوان

بی بی چک

265 بازدید | 34 پست

سلام روز ۳۱ سیکلمه صبح بی بی چک استفاده کردم کمتر از یک دقیقه شد منتظر موندم اما دوخط نش منم بی تفاوت  که مثل همیشه منفی شده گذاشتمش کنار و رفتم سرکار ظهر برگشتم دیدم یک خط خیلی خیلی کمرنگ بود 

البته من دوره هام ۳۲ روزه اس. 

سوال اصلیم اینه که من باشگاه میرم و تقریبا سنگینه .پیلاتس میرم

بنظرتون اگر الان حامله باشم این باشگاهی که میرم ضرر نداره؟

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

ببخشید اگر خوب منظورمو نرسوندم. 

بنظرتون هفته اول باردار باشی و ورزش پیلاتس انجام بدی برای جنین بد نیست؟

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیداجون اگه ضرر داشت پریودمیشدی گلم خداروشکرکن امام حسین حاجت روات کردنی نی سالمه

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
بیبی چک وقتی بمونه خطش یکم مشخص میشه

واقعا؟

حالا من به این بی بی چکه دل نبستم حداقلش اینه که سعی میکنم دل نبندم.

اما باخودم گفته پس باشگاه رو تعطیل کنم تا بعد تعطیلات که مشخص میشه باردارم یا نه اگر نبودم دوباره شروع کنم

ورزش سنگين در بارداري مجاز نيست

اون که نمی دونست بارداره خیلیا قبل بارداری کارسنگین کردن خداحفظ کرد نی نیشو

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
حالا من به این بی بی چکه دل نبستم حداقلش اینه که سعی میکنم دل نبندم. اما باخودم گفته پس باشگاه رو ت ...

بنظرچندتا دیگه بخر بزن یا بروازمایشگاه شاید هاله خیلی کم رنگ بودمتوجه نشدی بعد فهمیدی برای من پیش اومد بی بی زدم والا اصلا خطم ننداخت چندساعت بعد

از دوستان مهربونم خواهش میکنم امشب اگر برای امام حسین اشک ریختن ما رو فراموش نکنن و دعا کنن دامن همه سبز بشه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بنظرچندتا دیگه بخر بزن یا بروازمایشگاه شاید هاله خیلی کم رنگ بودمتوجه نشدی بعد فهمیدی برای من پیش او ...

آخی شما الان بارداری؟