2777
2789
عنوان

خشکی موی رنگ شده

5449 بازدید | 17 پست

بچه ها من موهام خیلی خشک شده البته موهام رنگ شده هم هست چه روشی خونگی استفاده کنم که نرم بشه چون موهام گره میخوره توی هم دیگه لطفا راه حلی که خودتون استفاده کردین و نتیجه گرفتین بهم بگین اگه ماسک خوبیم بوده که استفاده کردین بهم بگین ممنونم

خدای مهربونم شکرت همین   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره مدتی از ماسک موی کریستال مخصوص موهای رنگ‌شده و شامپو مخصوص موهای رنگ‌شده استفاده کنی. 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

ماسک روغن :زیتون ، نارگیل ویتامین e رو قاطی کن  قبل حموم بک ساعت بذار بمونه روی سرت بعد بشور 

هفته ای  دو بار خیلی خوبه 

بعد ار حموم هم من همیشه روغن میزنم بیشتر ته موهام ( ارگان عالیه ) 

موهای من بلوند یخی کردم ولی با این کارا خیلی خوب شده . 

بازکننده گره مو فیروز موقع برس کردن میزنم ولی الان یه 2 ماهی هست احساس میکنم خیلی موهام چوب شده ریزشم دارم البته ازمایش تیروئید و بقیه ازمایشارو دادم تا جواب بیاد ببینم ولی کلا موهام خیلی ساقه داش خشکه روغن و اینام میزنم ولی زیاد فایده نمیکنه حالا سس مایونز چون سرکه داره موهامو بدتر نریزه

خدای مهربونم شکرت همین   
ماسک روغن :زیتون ، نارگیل ویتامین e رو قاطی کن  قبل حموم بک ساعت بذار بمونه روی سرت بعد بشور&nb ...

از بوی ارگان من خیلی بدم میاد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
بازکننده گره مو فیروز موقع برس کردن میزنم ولی الان یه 2 ماهی هست احساس میکنم خیلی موهام چوب شده ریزش ...

استفاده نکن من امتحان کردم بدترخشک شدموهام مثل سیم ظرفشویی اونم ک زدم بدترشد

از بوی ارگان من خیلی بدم میاد

واسه من که خیلی خوش بو هست ، حالا نمیخواد صد در صد خالص باشه یه مدلی بگیر که با چیزای دیگه قاطی هست . خیلی هم نزن من به اندازه دو تا پامپ میزنم کف دستم بعدش از وسط تا ته موهام اصلن احساس چربی هم نمیده. 

ماسک موی اورال مخصوص موهای رنگ کرده بگیر خوبه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای