2777
2789
عنوان

مازندرانیا

84 بازدید | 14 پست

لباس پرنسسی و مجلسی بچگونه از کجا بگیرم؟اسم فروشگاه یا پیج چیزی اگ میدونین لطف کنین بگین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سرکوچه مادرم اینها داره تو ساری هیچی ازش نمدونم

خونه مادرتو ک میدونی کجاست ک در همون حد آدرس بدی من میتونم پیدا کنم🙃

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

ساری هست ولی گرونه گرگان بیشتر داره اگه میتونی یه سر برو

ن بابا تا گرگان نمیتونم برم همین ساری برم خیلی خوبه فقط اگ میتونی آدرس بده بهم

بابل ششم بهمن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
ساری بلوار عسگری محمدیان شهرک گلها ،انتهای شهرک روبروی کوچه نرگس

ممنون عزیزم

تا ساری نیا من عکس میدم از نمای کلی مغازش شاید خوشت نیاد

مرسی جانم لطف میکنی....امروز میرم قائمشهر ی دور بزنم