2777
2789
عنوان

تحقیقات خواستگاری بگم یا نه

503 بازدید | 10 پست

بچه ها در مورد یه آقا پسری اومدن از ما تحقیق کنند 

آقا پس تو کوچه ما هستن بعد دوست نامزد من هم هست نامزدم برام گفته که دختر میاره خونه و یکم عصبی 

قبلاً نامزدی ناموفق داشته سیگاری 

حالا دیروز خواهر اون دختر اومده بود تحقیق ما مغازه داریم اومده بود اونجا پرس و جو ولی مامانم گفت من درست نمی‌شناسم و در کل نظری نداد 

حالا من این چیزها رو می‌دونم به نظرتون به خواهر دختر بگم یا کارم اشتباه 

به نظرم همه پسرها هر کاری کردم حالا یکی معلوم میشه یکی نه 

شما بودید چکار می‌کردید ؟؟؟

اگر از من میپرسیدن و خودم همه اینها رو دیده بودم میگفتم. خودمو میذاشتم جای اون دختر ک حق داره بدونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر از من میپرسیدن و خودم همه اینها رو دیده بودم میگفتم. خودمو میذاشتم جای اون دختر ک حق داره بدونه

به نظرت همه پسرها دخترهای دیگه رو تجربه نکردن 

اگه این موردها رو بهت میگفتن تو تصمیم گیری شما تغییر ایجاد میشد ؟؟؟؟

از شما نپرسیدن پس نیازی نیست بری بگی

اگه اومدن از شما پرسیدن بگو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

به نظرت همه پسرها دخترهای دیگه رو تجربه نکردن اگه این موردها رو بهت میگفتن تو تصمیم گیری شما تغییر ا ...

نه چرا باید تجربه کنن. همه مثل هم نیستن ک. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرت همه پسرها دخترهای دیگه رو تجربه نکردن اگه این موردها رو بهت میگفتن تو تصمیم گیری شما تغییر ا ...

من اصلا بر اساس همین پاک بودن تصمیم گرفتم

دختر میاره خونه کم چیزی نیست میتونه بعدا هم ادامه بده همینطور عصبی بودن سیگاری بودن نامزدی ناموفق هم ...

به نظرت بعد از ازدواج درست میشه 

میترسم یه زندگی رو خراب کنم دو دلم بگم یا نه

خودتو درگیر نکن

وظیفه شما این بود که اگه ازت پرسیدن بگی

الانم الکی واسه خودت دردسر درست نکن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

2790
2778
2791
2779
2792