2777
2789
عنوان

لیزر موهای بدن

113 بازدید | 5 پست

سلام خانوما 

من بسکه از ژیلت وموم استفاده کردم موهای بدنم خیلی بد شد وجنس پوستم داره بد میشه در مورد لیزر هم شنیدم عوارض داره و برای ممنوعه وزیر بغل هم خیلی خطرناکه می‌خوام برم لیزر این افکار که خطر داره نمیزاره، لطفاً نظرتون بهم بگید ممنونم

من برا کل بدنم رفتم این جلسه پنجممه زیر بغلمم که کلا دیگه مو درنمباد بقیه بدنمم فوق العاده کم شده راضیم

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ خطری نداره عمق نفوذ لیزر تا فولیکول مو هست

من با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه جواب گرفتم رولی بود ولی سری شخصی داشت و ‌کاملا بهداشتی بود

پوستم چند درجه روشن شد اصلا درد نداشتم و موهای نازکمم از بین رفت بدون اینکه ضخیم بشه قیمتشم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تر بود اپراتوراشون هم کلی برام وقت میذاشتن

اگر اصفهان هستید این مرکز لیزر رو بهتون پیشنهاد میدم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

هیچ خطری نداره عمق نفوذ لیزر تا فولیکول مو هستمن با اشنایدرپلاس لیزر کردم واقعا عالی بود طی ۴ جلسه ج ...

من شیرازم ممنونم از راهنماییتون 

این دستگاه خوبه شیراز برم؟