2777
2789
عنوان

مشاوره

117 بازدید | 20 پست

من روانشناسی میخونم هرکسی که نیاز داشت یا مشکلی داره که نیاز به همفکری یا حرف زدن با کسی داره اینجام تا بشنوم و بدون اینکه متهمتون کنم و ازتون اطلاعاتی بخام بهتون کمک کنم 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک حالتی هستم که کلی فکر تو ذهنمه

الانم قلبم تنگه برای کسی که دوسش دارم 

نمیدونم چجوری فراموش کنم 

قلبم نمیخواد باور کنه که اون من و دوست نداره چون نشنیده از زبون خودش

فک کنم ۳ سال شده که باهاش چت نمیکنم 

نمیدونم چیکار کنم 

خسته شدم 

سلام

نمیدونم شاید بنظرتون کوچیک بیاد ولی من یک مشکلی که دارم اینه که با یکی تو رابطه هردومون لجبازیم وقتی مشکلی داریم بیشتر سعی میکنیم جبهه بگیریم اخرش یکیمون ناراحت میشه 

یک چیز دیگه هم که اذیتم میکنه اینه که وقتی ازش ناراحتم دلم میخواد از دلم دربیاره ولی یا بلد نیست یا دلش نمیخواد اخرش هم طلبکار میشه ازم

نمیتونمم جدا بشم ازش دوسش دارم🥲

من یک حالتی هستم که کلی فکر تو ذهنمهالانم قلبم تنگه برای کسی که دوسش دارم نمیدونم چجوری فراموش کنم ق ...

چند وقت با همدیگه بودین و سر چی کات کردین؟

رابطتتون تا تایمی که باهم بودین چطوری بوپ

سلامنمیدونم شاید بنظرتون کوچیک بیاد ولی من یک مشکلی که دارم اینه که با یکی تو رابطه هردومون لجبازیم ...

منم دقیقا همین مشکلو داشتم

ببین عزیزم شما باید با همدیگه حرف بزنید باید یکیتون حداقل از دست لجبازی برداره تو تایمی که می‌بینید دارید باهم دعواتون میشه از همدیگه زمان بخاید تا با خودتون خلوت کنید چون توی عصبانیت هورمونهای آدم بهم می‌ریزه و دست خودتون نیست 

سعی ام کنید بیشتر بحثا و حرفای مهمتون یا رو در رو یا تلفنی باشه 

منم دقیقا همین مشکلو داشتمببین عزیزم شما باید با همدیگه حرف بزنید باید یکیتون حداقل از دست لجبازی بر ...

اتفاقا خیلی به اینم دقت کردم ما تایم هایی که پیش همیم به ندرت شاید بحث کنیم ولی تو چت خیلی اتفاق میوفته

بیشترش هم سر اینه وقتی ناراحتم براش اهمیتی نداره بعد براس توضیح میدم طلبکار میشه بحث ادامه پیدا میکنه

سلامنمیدونم شاید بنظرتون کوچیک بیاد ولی من یک مشکلی که دارم اینه که با یکی تو رابطه هردومون لجبازیم ...

و واسه ناراحتی

شما باید بسنجین که موقع دعوا کدوم مقصر بوده و کدوم‌اول شروع کرده ما دخترا بعضی وقتا عادت داریم وقتی یکیو دوسش داریم مدام غر می‌زنیم و میخایم تموم‌وقتشو اختصاص بده بما ولیخب اینطوری نباید باشه 

ولی اگه دیدید که طرفتون بیش از حد اندازه بی توجهی توهین می‌کنه و بیشتر وقتا حتی وقتی که مقصره میندازه گردن شما بهتره خودتونو از این رابطه سمی نجات بدی 

[QUOTE=349556138]اتفاقا خیلی به اینم دقت کردم ما تایم هایی که پیش همیم به ندرت شاید بحث کنیم ولی تو چت خیلی اتفاق میو ...[/QUOTE

توی چت خیلی از سوء تفاهما پیش میاد واسه همینه که میگم باید یا رودر رو یا تلفنی باشه 

و واسه ناراحتیشما باید بسنجین که موقع دعوا کدوم مقصر بوده و کدوم‌اول شروع کرده ما دخترا بعضی وقتا عا ...

اره خودمم قبول دارم خیلی غر میزنم و گیرهای الکی میدم شایدم هم بخاطر همونه حتی وقتی واقعا ناراحت میشم کاری نمیکنه ولی درکل بعضی وقتا واقعا ناراحتم میکنه و شده هی تکرار کنه اخر با یک ببخشید و غلط کردم سعی میکنه بگذره ازش 

چند وقت با همدیگه بودین و سر چی کات کردین؟رابطتتون تا تایمی که باهم بودین چطوری بوپ

اصلا رل نبودیم

فامیل بود 

و من خب دوسش داشتم و بهش نگفتم 

و از روی فامیل بودنمون با هم چت میکردیم ولی خب چت کردنامون تقریبا طولانی بود به چند ساعت می‌کشید 

و خب وقتی خونه ی فرد بزرگ خونه جمع می‌شدیم اونا هم گاهی بودن و با بچه ها با هم می‌گفتیم و میخندیدیم 

و خب بخوام بگم تایم اون زمانی که چتی صحبت میکردیم و تایم صحبتمون که طولانی بود فک کنم ۴ ماه یا نزدیک ۴ ماه شد 

خوب بودیم

یهو اون انگاری سرد شد تو صحبت باهام 

بگم رل نبودیم 

ولی فک کنم از طرز رفتارام متوجه شده بود که دوسش دارم 

البته فک کنم فهمیده بود

نمیدونم 

و خب بحثمون شد و اون غرور و شخصیتم و خورد کرد 

و من دیگه نتونستم بهش پیام بدم 

و نمیدونم با اینکه باهام بد برخورد کرد نمیتونم بزارمش کنار 

و هنوز هم دوسش دارم 

و هنوز هم گاهی بهش فکر میکنم 

اره خودمم قبول دارم خیلی غر میزنم و گیرهای الکی میدم شایدم هم بخاطر همونه حتی وقتی واقعا ناراحت میشم ...

خب عزیزدلم زیاد نباید غر بزنی چون اینکار باعث میشه طرفت ازت زده بشه و واسه وقت گذروندن باهات تلاشی نکنه

اصلا رل نبودیمفامیل بود و من خب دوسش داشتم و بهش نگفتم و از روی فامیل بودنمون با هم چت میکردیم ولی خ ...

تو تایمی که باهم بودید چرا علاقتونو نشون ندادی یا اون طرف هیچ نشونه ای تو رفتارش نبود که اونم بهتون علاقه داره یا نه؟ چون معمولا پسرا تا وقتی کسیو دوسش نداشته باشن وقتشونو براش نمیزارن

یا شایدم با کیس بعدیعی آشنا شده بود که خاست شمارو نادیده بگیره

باید همون اول احساساتتونو باهاش درمیون میزاشتید که بعدش پشیمون نشید گلِ من 

هنوزم دیر نشده اگه میدونی تو رابطه نیست و کسیو مد نظر نداره میتونی بهش بگی 

تو تایمی که باهم بودید چرا علاقتونو نشون ندادی یا اون طرف هیچ نشونه ای تو رفتارش نبود که اونم بهتون ...

آیدی روبیکا دارین بفرستین من اونجا  بیام کامل براتون توضیح بدم ؟ 

اینجا یک جوریه