2777
2789
عنوان

وسواس فکری 😣

466 بازدید | 11 پست

تازه فهمیدم اسم این درد چیه قبلا نمیدونستم  و دارم روانی میشم خیلی شدید شده همش نشخوار فکری و افکار منفی دارم انقدر فکر میکنم تا اشکم دربیاد بعضی وقتا تپش قلب میگیرم  به هیچکس اعتماد ندارم حتی به خودم ؛ همش میترسم یه اتفاق بد بیفته یا یه مریضی بگیرم یا  وقتی با کسی دست میدم میگم شاید  دستش آلودس و الان منم آلوده شدم یا مثلا از بیرون که برمیگردم با همون لباسا مستقیم میرم تو حموم دقیقا مثل دوران کرونا با وسواس مدام در حال تمیزکاری و بشور و بسابم یا مثلا میرم آزمایش میدم یا میرم پیش دکتر با خودم هی فکر میکنم اگه اشتباه باشه چی اگه دکتر خوبی نباشه چی  هر کاری میکنم و هر اتفاقی میفته حتی کوچکترین مکالمه ای که با کسی داشتم هی تکرار میشه تو ذهنم اگه اشتباه کرده باشم چی ؟ یعنی حرف بدی زدم ؟ چرا صورتشو اونجوری کرد ؟ اگه از روی پله برقی میفتادم اگه تو خيابون کیفمو زدن چی ..و خیلی چیزای دیگه ولی خلاصش میکنم  تمام زندگی من مختل شده تمام دوستامو از دست دادم صب تا شب گوشه اتاق میشینم فکر و خیال میکنم نمیتونم درس بخونم دارم روانی میشم کسی هست مثل من باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چند روزه زير دنده راستم درد ميكنه دقيقا ميفهمم كه وقتي بيشتر بهش فكر ميكنم شديد تر ميشه 

قشنگ فكر زياد رو هر نقطه اي جديدا برام درد رو همون قسمت مياره

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

سلام منم وسواس فکری دارم مثلا میرم بیرون سعی میکنم دست به چیزی نزنم دست هم بزنم الکل میزنم بعدش حتی همراهم کسی باشه برای اونم میزنم،مثلا تازه رفتم سلفون‌ خریدم رسیدم خونه دیدم دوطرفش خاکیه نشستم باکاتر یه طرفشو دورتادورشو بریدم ک تمیزبشه طرف بعدی از کاری که دارم میکنم خسته شدم ولکردمش به حال خودش همش فکرم درگیرشه باخودم میگم بندازمش دور بعدش میگم نه ببرم نجاری با دستگاه برش برام ببره خیلی سخته وسواس  

منم تقریبا از لحاظ کثیفی همینجور بودم بخصوص روی حموم و سینک و در و دیوار سرویس بهداشتی و حموم خودم ب خودم کمک کردم یخورده بهتر شدم ولی مشکل اصلی من اینه ک همممشش حس میکنم قراره شوهرم رو از دست بدم خواهرام رو از دست بدم بخصوص شوهرم جدیدا هم ک بچه دار شدم فکر و خیال این بچه هم اضاف شده بهش قبلا با تصور اینکه مامانم رو از دست دادم و زن بابا دارم شبا با گریه میخوابیدم و واقعا این اتفاق افتاد الان بیشتر از این میترسم ک نکنه الان ک حس میکنم شوهرم رو یا بچم رو از دست میدم واقعا این اتفاق بیوفته

الان چند روزه زير دنده راستم درد ميكنه دقيقا ميفهمم كه وقتي بيشتر بهش فكر ميكنم شديد تر ميشه قشنگ فك ...

اره دقیقا هر بیشتر فکر می‌کنیم بدتر میشه من دیشب نزدیک بود دچار حمله عصبی بشم انقدر ترسیدم سر یه چیز الکی 

سلام منم وسواس فکری دارم مثلا میرم بیرون سعی میکنم دست به چیزی نزنم دست هم بزنم الکل میزنم بعدش حتی ...

منم همینم 

وسواس مثل اینکه هر روز خودتو شکنجه میدی ولی نمیتونی متوقفش کنی 

منم تقریبا از لحاظ کثیفی همینجور بودم بخصوص روی حموم و سینک و در و دیوار سرویس بهداشتی و حموم خودم ب ...

چقدر درکت میکنم 😥 دقیقا اینجوری هر روز خودمو عذاب میدم با این فکرا و نمیتونم کنترلش کنم