2777
2789
عنوان

فوت برادرم

209 بازدید | 13 پست

برادرم چندساعت پیش فوت کرد، یه استان دیگه زندگی میکرد، به مدت یک هفته تا دو شب پیش رفتم خونه ش و پیشش موندم، قرار بود دو هفته بمونم ولی یه هفته بیشتر نموندم، شاید اگه بیشتر مونده بودم الان زنده بود، عذاب وجدان دارم، نمیدونم چرا نمیتونم گریه کنم ولی حالم خیل بده، خیلی جوون بود ۳۲ ساله ش بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت فوت شده بعد تو نی نی سایتی؟ برادر من فوت شد تا چند ساعت دم در بودم که بیاد ... باورم نشده بود ...

چکار کنم، ساعت دو بیست دقیقه ست، اومدم آروم شم، آخه تا کمتر از ۴۸ پیش کنارش بودم چرا برگشتم

چکار کنم، ساعت دو بیست دقیقه ست، اومدم آروم شم، آخه تا کمتر از ۴۸ پیش کنارش بودم چرا برگشتم

فقط میتونم بگم خدا به دلتون آرامشی بده 

داغ سنگینی هست انشالله که خدا کمکتون کنه آروم بشید  

روحش شاد خدا به دلتون صبر بده

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂