2777
2789
عنوان

اومدم خونه خواهرم تحویل نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 37 پست

اون حق داره،شوهرت رفته کربلا دلیل نمیشه چند روز با بچه هات خونه اون بمونید گناه ک نکرده مرکز استانه و امکانات دارن،،،شاید خوشش از سروصدا و شلوݝی نیاد یا دوست داره تا لنگ ظهر بخوابه مهمان باشه مجبوره زود بلند شه،،یا شاید با شوهرش بحثش شده

فردا برو بابچهات بیرون خواهرتم اگر امد بهتر اگر نیامد بهش بگو تاشب یاعصر نمیایی برو حسابی خوش بگذرون موقع برگشت به خونشم دست خالی نرو پسفردا برگرد به شوهرت نگو خوب مگر کربلا نیست ازکجا میخواد باخبرشه

لطفالایک نکنید،ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما توی ترکیه خواهرش اخم کرد بهمون ساعت یک شب از خونش زدیم بیرون فک کن یه کشوره دیگه تحویلت نمیگیره بلند شو برو 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

منم آره البته اون که میاد شهر ما خواهرام و مامانم و برادرم هستن و هرکدوم یه وعده دعوتش میکنیم اما تو ...

ببین بنظرم مقصر شمایی 

وقتی یه وعده میاد و میره 

چرا شما با دوتا بچه چند روز میری 

شما هم یه وعده اندازه خواهرت برو برگرد 

چون مرکز استان دلیل نمیشه یکسره مهمونی بده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پاهاشو ماساژبده بگو من دلم میخواد لباتو خندون ببینم برای صبحونه وقتی خوابه نون تازه بگیر تابیداربشه صبحونه اماده کن. تو کارای خونه بهش کمک کن فک نکنه سربارشی بعدهم دم عصر بچه هاتونو ببرین بگردونین

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!