2777
2789
عنوان

نوجوون سیگار

659 بازدید | 21 پست

امروز رفتم یه سر خونه جاریم (جاریم دوست قدیمیمه) قلیون گذاشته بودن داشت می‌کشید.

بعد دیدم دخترش هم شیلنگ رو ازش گرفت شروع کرد کشیدن (تازه ۱۵ سالش شده) دیده بودم ولی فکر می‌کردم همین جوری و یواشکی میکشیده نه انقدر علنی و رسمی.

بعدم من سیگار روشن کردم شروع کردم کشیدن 

دیدم اینم به دخترش گفت 

اونم از تو کیفش سیگار در‌آورد دو تا روشن کرد یکی خودش کشید یکی داد مادرش 

شب بهش پیام داد سلام و احوالپرسی گفتم 

آخه چرا این طوری کردی 

میگه وقتی خودم میکشم نمی‌تونم بگم نکشید که 

آخه اینا بچن چه ربطی داره 

گفت بذار دختر خودت هم بزرگ شد می‌بینی همینه 

دیگه تصمیم گرفتم جدی ترک کنم 

باید یه کاری کنم دخترا هم کمتر دختر عموهاشون رو ببینن. 

جالبه از وقتی این مسئله جدی شده تو زندگیم انقدر اتفاقات این طوری زیاد می افته برام 

و خدایی که به شدت کافیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیگار کشیدن اصلا واسه یه خانم متشخص قشنگ نیست خیلی وجهه ی زشتی داره

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

امروزم من با دوستم رفته بودیم خرید چندتا دختر و پسر تو خیابون سیگار میکشیدن نهایتا ۱۵ یا ۱۶ سالشون بود.

کاملا بیخیال بودن.

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
عجب😑اگه اینقدر توی ذهنت منفور و زشت چرا خودت سیگار میکشی،؟

دختر ۱۵ ساله کنار مادرش 

من ۱۲ ساله سیگار میکشم 

پاکت سیگار م رو نمی‌ذارم مادرم ببینه 

و خدایی که به شدت کافیست 

جدا از اینا شما خودتم سعی کن ترکش کنی.

سیگار کشیدن هیچ فایده ای ندارد

من بچه بودم یکی کشیدم انقد صرفه کردم ریه هام داغون شد😂🚶‍♀️

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
دختر ۱۵ ساله کنار مادرش من ۱۲ ساله سیگار میکشم پاکت سیگار م رو نمی‌ذارم مادرم ببینه

خب دیگه شما کشیدی جلوشون لابد افراد دیگم از نزدیکان میکشن قبحش براش ریخته 

شما خودت چرا سیگار میکشی؟اونم به همین علت میکشه 

از شما بعید این تاپیک 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍