2777
2789
عنوان

موی فک و گردن

62 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی موی گردن و فک داره واسه من هستش مشخصن ولی زبر و کلفت نیست یه بار یه قسمتشو زدم چندتا سیاه و کلفت در اومد بنظرتون چیکارشون کنم ظاهرم زشت نباشه چون اگ بزنم بیشتر میشه نزنم مشخصن ،دکتری چیزی هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ،ولی مامانمم اینجوریه ک گفت قبل زبر نبودن وقتی زدم اینجوری شدن الان میترسم بزنم

با تیغ بزنی احتمالا زبر و کلفت بشن 

اگه تعدادشون‌ کمه با موچین هم میشه درشون آورد

کرم‌ های موبر صورت هم هست نمیدونم واسه چونه و گردن هم خوبه یانه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
با تیغ بزنی احتمالا زبر و کلفت بشن اگه تعدادشون‌ کمه با موچین هم میشه درشون آوردکرم‌ های موبر صورت ه ...

ن با وکس میزنم من یه بار یه قسمتش زدم یکی دوتا سیاه دراومد،میترسم بقیه رو بزنم سیاه شن دیگ بعدش نمیشه کاریشون کرد،شما موقعه اصلاح صورت زیر فک و اطراف کردنتونو برمیداریدیان

ن با وکس میزنم من یه بار یه قسمتش زدم یکی دوتا سیاه دراومد،میترسم بقیه رو بزنم سیاه شن دیگ بعدش نمیش ...

کلا صورتم رو اصلاح نمیکنم با اینکه کلی موی کرکی داره 

میترسم زیاد تر شه و رنگش هم سیاه بشه  

زیر چونه موی کلفت و دراز سیاه درآورده که با موچین درش میارم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲