2777
2789
عنوان

لرزش شدید

111 بازدید | 15 پست

من حدود چند ساعت پیش یا دوستم کافه بودم قهوه خوردیم و حدود یکساعتی هست با هر مفس از درون میلرزم نمیدونم چطوری بگم ولی اصلا حالم خوب نیست 

مثل اینکه هر نفسی که میکشم احساس میکنم از درون خالی هستم نمیدونم چطوری بگم خیلی حالم بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاشوسریع برودرمانگاه خیلی خطر داره خیییلی.انرژی زا ک نخوردی همراش؟

نه انرژی زا نخوردم الان نمیتونم برم چند دقیقه پیش خیلی حالم بد بود همش میلرزیدم دست خودم نبود الانم توی راه رفتن اصلا تعادل ندارم ناخوداگاه هر از چند دقیقه ناگهانی دستم میلرزه الان اصلا موقعیتش نیست برم درمانگاه بنظرتون چیکار کنم

سردیت شده من به خاطر همین چیزاش که قهوه نمی خورم یه نبات داغ درست کن بخور بهتر میشی

البته اول فشارت بگیر عزیزم اگر فشارت بالا باشه نخور نبات داغ به جا عسل بخور 

زنگ بزن اورژانس بیاد زود حالت خوب میشه

عزیزم نمیخوام بترسونمت اما احتمال زیاد فشارت خیلی بالاس...چند ماه پیش دخترهمسایمون قهوه و انرژی زاخو ...

ترکیبش قهوه و شیر و شکلات بود با یخ فکر کنم اولین بار بود از بیرون اینطور چیزی گرفتم(من همیشه خودم درست میکردم)

میشه یکی به جای من زنگ بزنه

خواهش میکنم موقعیتش ندارم

با هر نفس احساس میکنم قلبم خیلی میلرزه اصلا نمیتونم توصیف کنم تعادل ندارم واقعا چیزی جز قهوه نخوردم ولی خیلی توهم میزدم به هرچی نگاه میکردم یه چیز ترسناک توش میدیدم الان خیلی بهترم ولی هنوز اون لرزش و تعادل نداشتن و اینکه با هر نفس از درون میلرزمو حس میکنم

ببخشید ولی اگر میتونستم تماس میگرفتم باور کنید نمیتونم