2777
2789
عنوان

درد و دل 🥲

82 بازدید | 6 پست

چن ساله ازدوج کردم با کسی که واقعا عاشق بودم ثمره این عشق ی پسر گوگولیه که حروم شده خیلی تو زندگیم بالا و پایین و کمبود داشتم ولی  تحمل کردم  کاش هیچوقت این ازدواج سر نمیگرفت. امروز طبق معمول با شوهرم دعوامون شد بهم گفت تو دزدی تو خیانتکاری دوروغگویی خیلی شکستم گفتم برو بیرون دیگه نیا گفت تو برو منم گفتم تا وقتی بچم بزرگ نشده من هیچ جا نمیرم تصمیم گرفتم اگ اومد سمتمم دیگ باهاش نباشم دیگ نمیتونم دوسش داشته باشم 💔

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد ازدواج خیلی اتفاقا افتاد ک باعث شد دلم بشکنه و هیچوقت نخواست دوباره دلمو بدست بیاره

دخترعمو  منم عاشق شد می‌گفت یا این یا هیشکی باهاش ازدواج کرد الآنم به دختر 4ساله داره ولی از زندگیش راضی نیس  میگه دیگه مثل اولا نیس باهام خوب رفتار نمیکنه و معتاد هم شده ولی متأسفانه اصلا خانواده خودش حمایتش نمیکنن چون راضی نبودن با این پسر ازدواج کنه

دخترعمو منم عاشق شد می‌گفت یا این یا هیشکی باهاش ازدواج کرد الآنم به دختر 4ساله داره ولی از زندگیش ...

خیلییی بده 🥲🥲

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز