2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زندگیت نهایت سو استفاده رو ببر .

یعنی درس بخون  برو شهر دور خوابگاه .‌هم درس بخون هم  از اون شهر جدید  اطلاعات کسب کن و دوستای جدید پیدا کهمم برای آیندت شغلت تلاش کن 

لذت همینه فقط

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درس بخون ادامه بده یعنی رشته مورد علااااااااااقت با تاکید 

تو درس خواندن دوره بگذرووووووون با تأکید و نذار آخر کار 

از خودت اگر وضعتون خوبه یه هنری یاد بگیر و تو اون هنر دوره بگذرون و کسب درآمد کن 

دنبال هوس و خوشگذرونی های الکی نرووووووووووو 

مبارک باشه 🫠🌹

منم چندماه دیگه ۱۸ میشم اینقدر ذوق دارم که رسما آدم بزرگ محسوب میشم😍😂

اگه نصحیت من رو هم می‌پذیری بگم که فعلا ازدواج خیلی زوده بهش فکر نکن

برو تو جامعه تجربه کسب کن البته درکنارش حتما مراقب خودت باش جامعه در عین باحال بودنش خطرناک هم هست

زندگی کن تجربه کن خودتو بشناس ببین از زندگیت چی میخوای

تمرکزت رو بذار رو رشد و موفقیت شخصیت که چندسال بعد که به خودت نگاه کردی افتخار کنی به خودت نه که ببینی سرجات درجا زدی و شرایطت هم راضی نیستی

درکنار تلاش و کار حتما تفریح و خوشگذرونی هم داشته باش

خودتو دوست داشته باش سعی کن جوری زندگی کنی که ازش لذت ببری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز