2777
2789
عنوان

سنگینی گناه

88 بازدید | 15 پست

سخته یهو به خودت بیای و ببینی قلبی که یروزی خونه خدا بود الان شده مثل سنگ از بس توبه شکستی دیگه شده عادت سخته ببینی دیگه مثل سابق از عبادتت کیف نمیبری این یعنی یعنی انقدر گناه کردی که خدا ازت نا امید شد:) الان دقیقا تو همین وضعیتم💔

احساس گناه رو ازبین ببر تا نا امید نشی از خودت ، بعدش باید به یه درجه ای برسی که ازون گناهه خسته بشی تا بتونی ترکش کنی ، وقتی از گناهی لذت میبری ، نمیتونی ترکش کنی

آقا هستم 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این خوبه چون هنوز خدا ازت ناامید نشده چون حس سنگینی بار گناه به دوشت هست 

یه عده گناه میکنن ولی عین خیالشون نیست اینجا باید گفت خدا ازشون ناامید شده هیچ حس بدی یا حس جبران ندارن

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

بسم الله الرحمن الرحیم

به نام خداوند بخشنده مهربان

وقتی خدا میگه بخشنده و مهربانه پس چرا ناامیدی ؟ وقتی ناراحتی یعنی هنوز یه جای برگشت هست یعنی خدا صدات زده پس دوباره از نو شروع کن و پاک شو ✨🌱 مطمئن باش خدا دستتو میگیره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید
احساس گناه رو ازبین ببر تا نا امید نشی از خودت ، بعدش باید به یه درجه ای برسی که ازون گناهه خسته بشی ...

حالم بهم میخوره از همه گناهام منتهی نمیدونم چرا تا تصمیم میگیرم ترک کنم نهایت تحملم تا ۴ روز بیشتر نیست:) خصوصا الان که دارو هام رو اعصاب و روان و همه چیم تاثیر گذاشته قبلا اینجوری نبودم عشق میکردم تو نماز شب با خدا حرف میزدم الان نمازامو ب زور میخونم خیلی حس بدیه خیلی:)حس میکنم خدا بیرونم کرده از درگاش

ولی این خوبه چون هنوز خدا ازت ناامید نشده چون حس سنگینی بار گناه به دوشت هست یه عده گناه میکنن ولی ع ...

خدا نیاره اون روزو😭 من خیلی خوب بودم قبلا الان یه ساله یه سری مسائل و سختیای زندگیم اینجوریم کرده برام مهم نیست برم جهنم یا نه فقط این واسم مهمه که خدا بیخیالم شده کلا یا هنوز میتونه ببخشتم فقط این واسم مهمه

بسم الله الرحمن الرحیمبه نام خداوند بخشنده مهربانوقتی خدا میگه بخشنده و مهربانه پس چرا ناامیدی ؟ وقت ...

ایا من لیاقت این مهربونیشو دارم:)؟ و الا که تو بخشندگیش که شکی نیس از خودم نا امیدم و بدم اومده

خدا نیاره اون روزو😭 من خیلی خوب بودم قبلا الان یه ساله یه سری مسائل و سختیای زندگیم اینجوریم کرده ب ...

خدا بیخیالت نشده چون داری بهش فکر میکنی چون برات مهم نظر خدا ازت برنگرده 

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
بسم الله الرحمن الرحیمبه نام خداوند بخشنده مهربانوقتی خدا میگه بخشنده و مهربانه پس چرا ناامیدی ؟ وقت ...

ببین من چند روز تو فکر این بودم که تاپیک بزنم و با بچه های سایت چله ی ترک گناه برداریم . الان با این تاپیکت مطمئن شدم باید اینکار رو بکنم . به نظرم برای تو هم یه اتفاق خوب و فرصت دوباره اس . اگه خواستی بگو که اگه تاپیک زدم تگت کنم و البته اگه کس دیگه ای هم خواست بگه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید
ایا من لیاقت این مهربونیشو دارم:)؟ و الا که تو بخشندگیش که شکی نیس از خودم نا امیدم و بدم اومده

میگن امکان برگشت کسی که گناه میکنه و عذاب میکشه خیلی بیشتره تا کسی که عین خیالش نیست . پس حالا که خدا بهت نگاه انداخته و صدات کرده و آغوشش رو برات باز کرده دست از گناه بکش و خودتو بساز تا از رحمتش بی نصیب نباشی ، تا ثابت کنی لیاقت نگاه خدا رو داری ✨🌱 به نظر من پاشو برو وضو بگیر و نماز شب بخون و بشین سر سجاده و با خدات حرف بزن و باهاش عهد ببند 😍✨ و ازش بخواه کمکت کنه تا سربلند باشی اگه دعا کردی منو یادت نره ها 😍♥️

بیشتر ببینید
میگن امکان برگشت کسی که گناه میکنه و عذاب میکشه خیلی بیشتره تا کسی که عین خیالش نیست . پس حالا که خد ...

درحال حاضر نمیتونم نماز بخونم یه شرایط خاصیم ولی به مخض پاک شدن حتما اینکارو میکنم:) مرسی بابت روحیه دادناتون