demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 عنوان تراپی 61 بازدید | 11 پست توصیه های مشاورتون که مفید بوده رو اینجا بگین شاید به درد بقیه هم بخورهبرای من یکیش این بود که به توصیه مشاورم یه دوره مشغول به کار شدم..میگفت آدم بیکارفکروخیال زیاد میکنه 1403/05/24 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 از هر چیزی درس بگیر ببین چی میخواد بهت یاد بده تا اون باز برات تکرار نشه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 از هر چیزی درس بگیر ببین چی میخواد بهت یاد بده تا اون باز برات تکرار نشه ریشه یابی تروماهام میتونه خیلی تاثیرگذارباشه
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 ریشه یابی تروماهام میتونه خیلی تاثیرگذارباشه اره ولی نمیشه خیلیهاشون رفع کرد این بده وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 اره ولی نمیشه خیلیهاشون رفع کرد این بده من تو ریشه یابی خیلی از تروماهام ناموفق بودم رفع کردنشون پیشکش
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 من تو ریشه یابی خیلی از تروماهام ناموفق بودم رفع کردنشون پیشکش هی چی بگم من عکر میکردم حس شیشمی هستی سر این اصلا فکر نمیکردم ناراحتی چون جس شیشم انرزی زیادی میخواد وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 هی چی بگم من عکر میکردم حس شیشمی هستی سر این اصلا فکر نمیکردم ناراحتی چون جس شیشم انرزی زیادی میخو ... گاهی دلم ندا میده ولی نه همیشه...الان چندسالی هست که مشاوره میگیرم شده بینش چندماه وقفه بیفته ولی برای سلامت روان واجبه که باشه
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 گاهی دلم ندا میده ولی نه همیشه...الان چندسالی هست که مشاوره میگیرم شده بینش چندماه وقفه بیفته ولی بر ... اهان منم حس شیشمی بودم اینقدر استرس کشیدم ک واقعا نیستش انگار دیگه رفته انگار البته بعضی وقتا بقول خودت ندا میاد ولی نمیدونم ندا ها درسته یا ن وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 اهان منم حس شیشمی بودم اینقدر استرس کشیدم ک واقعا نیستش انگار دیگه رفته انگار البته بعضی وقتا بقول ... بود و نبودش خیلی مهم نیست بنظرم فقط سلامت روانه که مهمه...الان تونستی استرستو کنترل کنی؟
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 بود و نبودش خیلی مهم نیست بنظرم فقط سلامت روانه که مهمه...الان تونستی استرستو کنترل کنی؟ چرا مهمه مثلا من متوجه شدم ک چندیدن ماه پیش تو یه رویای صادقانه همسر آینده مو دیدم بعد ب تازگی متوجه شدم اون فرد کیه ولی مطمن نیستم اینقدر ذهنم درگیرشه و نمیتونم از حس شیشم کمک بگیرم ن استرس هم هنوز هست وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
demirgibi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 673 چرا مهمه مثلا من متوجه شدم ک چندیدن ماه پیش تو یه رویای صادقانه همسر آینده مو دیدم بعد ب تازگی متوجه ... چه جالب...برای تو حس ششمت خیلی قوی عمل میکنه
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7779 چه جالب...برای تو حس ششمت خیلی قوی عمل میکنه چی بگم الان ک بهش احتیاج دارم موندم توش وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲