2777
2789
عنوان

تراپی

61 بازدید | 11 پست

توصیه های مشاورتون که مفید بوده رو اینجا بگین شاید به درد بقیه هم بخوره

برای من یکیش این بود که به توصیه مشاورم یه دوره مشغول به کار شدم..میگفت آدم بیکارفکروخیال زیاد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ریشه یابی خیلی از تروماهام ناموفق بودم رفع کردنشون پیشکش

هی چی بگم 

من عکر میکردم حس شیشمی هستی سر این اصلا فکر نمیکردم  ناراحتی چون جس شیشم انرزی زیادی میخواد

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
هی چی بگم من عکر میکردم حس شیشمی هستی سر این اصلا فکر نمیکردم ناراحتی چون جس شیشم انرزی زیادی میخو ...

گاهی دلم ندا میده ولی نه همیشه...الان چندسالی هست که مشاوره میگیرم شده بینش چندماه وقفه بیفته ولی برای سلامت روان واجبه که باشه

گاهی دلم ندا میده ولی نه همیشه...الان چندسالی هست که مشاوره میگیرم شده بینش چندماه وقفه بیفته ولی بر ...

اهان منم حس شیشمی بودم اینقدر استرس کشیدم ک  واقعا نیستش انگار دیگه  رفته انگار البته بعضی وقتا بقول خودت ندا میاد ولی نمیدونم ندا ها درسته یا ن

اهان منم حس شیشمی بودم اینقدر استرس کشیدم ک واقعا نیستش انگار دیگه رفته انگار البته بعضی وقتا بقول ...

بود و نبودش خیلی مهم نیست بنظرم فقط سلامت روانه که مهمه...الان تونستی استرستو کنترل کنی؟

بود و نبودش خیلی مهم نیست بنظرم فقط سلامت روانه که مهمه...الان تونستی استرستو کنترل کنی؟

چرا مهمه مثلا من متوجه شدم ک چندیدن ماه پیش تو یه رویای صادقانه همسر آینده مو دیدم بعد ب تازگی متوجه شدم اون فرد کیه ولی مطمن  نیستم 

اینقدر ذهنم درگیرشه  و نمیتونم از حس شیشم کمک بگیرم 

ن استرس هم هنوز هست