2777
2789
عنوان

دقیقا سه ساله که عمه هامو ندیدم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست
خیلی بده، عین بابای من، اصلا هوای مادرمو نداره، شما دخترا بگین نه. نمیشه، این چه وضعیه ارث بخورن غمش ...

من هر چی میگم بابام میگه تو دخالت نکن به تو ربطی نداره این بحث بین منو مامانته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مرد هستی زن داری بچه داری این همه آدم چرا به اسم پدر آخه

بعد پدری که تو هیچ موقعیتی به بابام کمک نکرد فکر کن اون موقع که مامان بابام عروسی کردن پول کت شلوار بابامو نداده بابام رفته قرض کرده

عمه هام به مامان بزرگم خرجی میدن بعد مامان بزرگم در هر شرایطی از اونا دفاع میکنه کا ی موقع پول سیگارش کم نیاد ما دعا میکنیم خدا جوابشونو بده ولی چه فایده اونا خوش شانسن و ثروتمند هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد

بعد پدری که تو هیچ موقعیتی به بابام کمک نکرد فکر کن اون موقع که مامان بابام عروسی کردن پول کت شلوار ...

خیلی حرکت عجیبی زد پدرت 

دلم برای مادرت سوخت 

به مادرت بگو به هیچ وجه کوتاه نیاد 

حقش رو خوردن بعد باز مادرت پاشه بره آشتی 

چرا اونا نیومدن برای هر خواهی 

الان دوباره خوندم، برای تسلیت مرگ پدرشوهر عمه ات این همه دعواست؟؟؟؟؟؟والله مادربزرگت عجب ادمیه، بابا ...

بله مامان بزرگم به زور میگه برید به این بهانه آشتی کنید درحالی که من سرم شکست کلی بلا سرمون اومد اونا اصلا ازمون خبر نگرفتن 

خیلی حرکت عجیبی زد پدرت دلم برای مادرت سوخت به مادرت بگو به هیچ وجه کوتاه نیاد حقش رو خوردن بعد باز ...

اونا از غرورشون کم میشه که بیان معذرت خواهی 

منم هی به بابام میگم اینقدر مامانمو اذیت نکن به خاطر اونا میگه تو دخالت نکن به تو ربطی نداره

بله مامان بزرگم به زور میگه برید به این بهانه آشتی کنید درحالی که من سرم شکست کلی بلا سرمون اومد اون ...

آشتییییییی، والله خوبه دیگه، ارث رو خوردن، ی آبم روش، بازم شما آشتی کنی، بابا اون عمه الان رو ابراست،ارث در ارث داره بهش میرسه، غمی نداره که، منتظر انحصار وراثت پدرشوهرشه

اونا از غرورشون کم میشه که بیان معذرت خواهی منم هی به بابام میگم اینقدر مامانمو اذیت نکن به خاطر اون ...

به مامانت بگو از حرفش کوتاه نیاد 

بابات اینو نگه چی بگه 

تا حالا خانواده باهاش قهر بودن 

انگار منتظر اشاره بود بره آشتی 

هر کی ندونه فکر می‌کنه این حق اونا رو خورده الان میخواد بره عذر خواهی 

آشتییییییی، والله خوبه دیگه، ارث رو خوردن، ی آبم روش، بازم شما آشتی کنی، بابا اون عمه الان رو ابراست ...

آره به خدا

اون قدر پولدارن خدا میدونه واسه همین مامان بزرگمم طرف اوناست 

بعد پارسال بابام رو یک ماه به خاطر ۵۰ میلیون بازداشت کردن حتی احوالشو نپرسیدن پرایدمونو فروختیم بابام از بازداشتگاه بیاد بیرون بابام اینارو یادش رفته