2777
2789
عنوان

رگ خواب

309 بازدید | 11 پست

خیلی فیلم خوبی بود.آدمو میبری تو خودش.توصیه میکنم حتما ببینید.البته ناراحت کنندس ولی حس خوبی داره.لیلا حاتمی عالیییییه،شاهکار،عاشقشم

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

چه ساعتی میده وکدوم شبکه

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم. همونطور که به عزت اله انتظامی لقب آقای بازیگر دادن واقعا به لیلا حاتمی باید لقب خانوم بازیگر بدن.اصلا محوبازیش میشی.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

میشه بگین کدوم شبکه میده وچه ساعتی

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

داستان اینکه کسی چه طور از اوج حس عشق و خوشبختی بو ته بدبختی میرسه و اینکه ما آدما چه قدر ضعیف و محتاجیم،و واقعا محکم و با قدرت بودن سخته

داستان اینکه کسی چه طور از اوج حس عشق و خوشبختی بو ته بدبختی میرسه و اینکه ما آدما چه قدر ضعیف و محت ...

نهه بیشتر داستان دخترای ساده و زودباوره ک سریع عاشق و وابستع میشن 

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
نهه بیشتر داستان دخترای ساده و زودباوره ک سریع عاشق و وابستع میشن 

آدم نمیتونه جلوی عشق رو بگیره.ولی این واقعا به پست بد آدمی خورده بود و از بی کسی و بی پناهی یه زن معصوم سوء استفاده کرد

اون صحنه های اولش خیییلی خوب بود.هر دختری که عاشق شده و ابراز محبت و عشق دیده خوب درکش میکنه