2789
عنوان

فکرای منفی

253 بازدید | 20 پست

من وسواس فکری دارم شدیدا درگیرشم ۷ سال نگین دارو و مشاوره ک همرو امتحان کردم تحت نظرم 

چندین سال وسواس دارم و باهاش زندگی میکنم 

تازگیا وقتی اضطراب فکرامو میگیرم بدنم عرق میکنه تن و بدنم میلرزه لبام خشک میشه و اصلا به سختی دهنم باز‌میشه حرف بزنم ! انگار که دارم سکته میکنم 

چرا اینجوری شدم کسب تجربه داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پانیک خطرناکه؟ بخدا قسم خودم بریدم

پانیک حمله ی اضطرابیه دیگه 

ببین من تا ماه پیش چنان وسواس فکری شدید داشتم که پانیک میشدم 

یه روز با خودم گفتم تا کی می‌خوام ادامه بدم؟زندگیمو خودمو نابود کردم ،دیگه اراده کردم و به فکرای وسواسیم اهمیت ندادم تا اینکه ده روزی میشه شرشونو کندن ازم 

ببین خیلی خیلی سخت بودا ولی تونستم 

پانیک حمله ی اضطرابیه دیگه ببین من تا ماه پیش چنان وسواس فکری شدید داشتم که پانیک میشدم یه روز با خو ...

خداروشکر خیلی برات خوشحالم عزیزم 

شاید شما فکرات ترسناک نبوده فکرای من خیلی وحشتناکه خیلی 

خداروشکر خیلی برات خوشحالم عزیزم شاید شما فکرات ترسناک نبوده فکرای من خیلی وحشتناکه خیلی

ترسناک بود که پانیک میشدم دیگه ،خیلی خیلی حالم بد بود ،میفتادم یه گوشه و نه میتونستم کاری کنم و نه انگیزه ی زندگی کردن داشتم 

ترسناک بود که پانیک میشدم دیگه ،خیلی خیلی حالم بد بود ،میفتادم یه گوشه و نه میتونستم کاری کنم و نه ا ...

نمیخوام ازت بپرسم چ فکرایی چون برات مرور میشه !

فکرای منو خوندی دیگه خیلی ازشون وحشت دارم اتفاق بیوفتن 

منم ب خودم کمک میکنم اما زمین میخورم بدتر از قبل و با شدت بیشتر 

نمیخوام ازت بپرسم چ فکرایی چون برات مرور میشه !فکرای منو خوندی دیگه خیلی ازشون وحشت دارم اتفاق بیوفت ...

واسه شما خیلی راحتتر از فکرای منه کنار گذاشتنشون چون خیلی راحت میتونی مغزت رو قانع کنی 

واسه شما خیلی راحتتر از فکرای منه کنار گذاشتنشون چون خیلی راحت میتونی مغزت رو قانع کنی

یکم کمکم کن اگ اذیت نمیشی اگ تاثیر بد روت میزاره توروخدا دیگ جواب این پیام نده 

از فکرات بگو یکی و دوتاشو

یکم کمکم کن اگ اذیت نمیشی اگ تاثیر بد روت میزاره توروخدا دیگ جواب این پیام نده از فکرات بگو یکی و دو ...

فکرای من خیلی وحشتناک بودن جوری که شبانه روز فقط دوساعت می‌خوابیدم و مابقیش فقط ذهنم درگیر اون فکرا بود 

میترسم بگم ذهنت قفل کنه روشون وگرنه من دیگه ترسی ازشون ندارم ،گاهی میان تو ذهنم ولی بدون اینکه تجزیه تحلیلشون کنم مثل یه عکس میزنم و می‌ره و دیگه هیچ اثر بدی روم نداره 

ترس شما کاملا مشخصه وسواسه و خیلی راحت میتونی با غرقه سازی دورشون کنی 

و یا هربار اومد تو ذهنت مقاومت کنی که فرار کنن

فکرای من خیلی وحشتناک بودن جوری که شبانه روز فقط دوساعت می‌خوابیدم و مابقیش فقط ذهنم درگیر اون فکرا ...

من هر ثانیه درگیرم شبت نمیخوابم دنبال چیزایی میگردم ک ذهنم گفته اگ پیداشون نکنی عزیزانت میمیرن !

مریض شدم بستری شدم دو بار سکته کردم دهنم کج شده از شدت ترس از اتفاق بد که مقصرش من باشم 

مقاومت میکنم اما کم میارم میکوبم تو سرو کلم

وقتی ام چیزی ک ذهنم میگه انجام نمیشه هزار بار میمیرم ک زنده میشم

من هر ثانیه درگیرم شبت نمیخوابم دنبال چیزایی میگردم ک ذهنم گفته اگ پیداشون نکنی عزیزانت میمیرن !مریض ...

خب عزیزم شما مقاومت کن و دنبالش نگرد ،باور کن هیچکی نمیمیره،بذار ذهنت بفهمه داره اشتباه می‌کنه 

افسار ذهن رو اگه دست نگیری یاغی میشه 

رهاش کردی به حال خودش و اونم هی داره میبافه 

خب عزیزم شما مقاومت کن و دنبالش نگرد ،باور کن هیچکی نمیمیره،بذار ذهنت بفهمه داره اشتباه می‌کنه افسار ...

دقیقا

اگ‌ شما تونستی پس منم میتونم بازم تلاش میکنم چون زندگیمو دارم از دست میدم 

دقیقااگ‌ شما تونستی پس منم میتونم بازم تلاش میکنم چون زندگیمو دارم از دست میدم

به روزای خوب بدون وسواس فکر کن انگیزه میشه برات 

بشین چشماتو ببند و چندتا نفس عمیق بمش و فکر کن و تجسم کن که دیگه وسواس نداری و زندگیت رو بدون وسواس تجسم کن ،بارها اینکارو انجام بده تا انگیزه بگیری