2777
2789
عنوان

بیاین بگید من چمه🤦🏻‍♀️💔

131 بازدید | 17 پست

روزایی ک باشگاه میرم موقع تمرین[سنگین نیست..]

حالت تهوع شدید و سرگیجه و سردرد میگیرم. همچنین معده درد و یه احساس ناخوشایند تو شکمم.. ضربان قلبمم میره بالا و احساس لرزش تو دست و پام دارم.

یه بغضی ام گلومو میگیره ک گاهی نمیتونم جلوشو بگیرم و گریه م میگیره🤦🏻‍♀️ کلاً توان و انرژیم تحلیل میره نا ندارم نفس بکشم چ برسه ب اینکه راه برم.

غذا و فشار و چکاب و همه چیمم اوکیه. فردا میرم نوبت بگیرم متخصص داخلی ولی گفتم ببینم کسی اینجا تجربه مشابهی داشته؟ علتش چیه؟

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

پارسالم همینطوری بودم نسبتاً.. ولی سال ب سال بدتر میشم://

از طرفی گااااهی وقتا تو حالت عادی و خونه هم اینجوری میشم ولی با یه سری تفاوت..

غذای مناسب و کافی میخوری؟

تنفس درست حسابی مبکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره کاملاً

تنفس درست موقع ورزش رو بلدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم اگه وسط ورزش کردن گرمم بشه حالت تهوع میگیرممخصوصا اگه از تو یقه لباسم حرارت بخوره تو صورتم شای ...

آخه فقط حالت تهوع ساده نیس..

بعد من مواقع عادی هم اینجوری میشم😢

آره بابا من چندساله ورزش میکنمیه دوسالیه اینجوری ام ولی امسال واقعااا بدتر شدم

افسردگی داری؟ اتفاق بدی برات افتاده؟

آخه فقط حالت تهوع ساده نیس..بعد من مواقع عادی هم اینجوری میشم😢

عوامل مختلفی میتونه داشته باشه

چشماتون ضعیف نیست؟

من خودم چون چشمام ضعیفه با حرکات سریع به هم میریزم

یا شاید خدای نکرده مشکل داخلی داشته باشین

معمولا مشکلات صفرا با این نشونه ها همراهه، حالت تهوع و …

افسردگی داری؟ اتفاق بدی برات افتاده؟

آره چندسال افسردگی خفیف داشتم این اواخر بدتر شدم 

ن اتفاق بد و خاصی برام نیفتاده. ینی میتونه مربوط ب افسردگیم باشه؟

عوامل مختلفی میتونه داشته باشهچشماتون ضعیف نیست؟من خودم چون چشمام ضعیفه با حرکات سریع به هم میریزمیا ...

ن چشمام ضعیف نیست

شاید.. فعلاً فردا نوبت دکتر بگیرم ببینم چی میشه

آره چندسال افسردگی خفیف داشتم این اواخر بدتر شدم ن اتفاق بد و خاصی برام نیفتاده. ینی میتونه مربوط ب ...

ممکنه حمله اضطرابی باشه