2777
2789
عنوان

شوهرم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 36 پست

من میگم. سریع میگم. اگه نمیگفتم و بروم نمی آوردم الان تمام زندگیمون مال داداشش بود. دو دستی تقدیم داداشش میکرد. الان می‌دونه اگه یک میلیون هم به داداشش بده قیامت به پا میکنم و هرچی به ذهنم بیاد به مادرش میگم. و آبروشو میبرم.

پدر‌ش .من احترام به والدین را خیلی قبول دارم خیلی واثراتش در آینده خانواده‌ها دیدم

اره خودم هم خیلی قبول دارم پدر شوهرم کار کشاورزی داره با اینکه راهمون خیلی دوره همیشه توفصل کار تشویقش میکنم کمکشون کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون بهتر کسی تو رو نگرفته

با عرص معذرت باردارم

ببخشدی ۷سالم ازدواج کردم

شرمتده شغل همسرمم یگان ویژه هستش

واقعا شرمندت شدم بهترین زندگی دنیا رو دارم

ببخشید

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

من چی یگم ک شوهرم رفته بود درخفا ۱۰۰ تومنی ک دربانک گداشته روش وام بگیره برا ککای عوضیش ک بتونه براحتی زنشو طلاق بده مهریشو بده چون اون پول نداره زنش خیانت کرده مثلاب هیجاش نیس اصلاهرروزم میره پیشش التماس ک برگردخونه اونم هرباربایکیه خدالعنتشون کنه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تو جای من بودی چیکار میکردی پس

برای چی چیشده

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
شاید به پدرش بدهکار بوده یا یه مشکل واسش پیش اومده یا هرچی

نه به باش که بدهکار نیس من احتمال میدم پدر شوهرم چک داشته و کمک کرده با کمکش مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا چیزی بهم نگفته .همیشه همه چی رو بهم میگفته

با عرص معذرت باردارمببخشدی ۷سالم ازدواج کردمشرمتده شغل همسرمم یگان ویژه هستشواقعا شرمندت شدم بهترین ...

ول کن خاهر اینا الکی ادا خوبا رو درمیارن جای اسی رودن الان شوهره پشت در خوابیده بود🤦‍♀️🤣🤣🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

با اون حرف زشتی ک زدی خدا به داد شوهرت پس برسه

تو نترس شوهره من شعلش یجوریه ک از دیوار راست میکشه بالا من بشم ۱۵نفرم نمیتانم کاری کنم باهاش

شب شما بخیر