تو پیام های بایگانی شده شوهرم نگاه کردم دیدم امروز صبح ۱۰۰ میلیون به حساب پدر شوهرم واریز کرده چون قصد خونه خریدن داریم پولم هنوز کم داریم نمیدونم به شوهرم بگم نگم یا اصلا به من ربطی نداره فکرم خیلی درگیره شما جای من بودین به شوهرتون میگفتین؟
من میگم. سریع میگم. اگه نمیگفتم و بروم نمی آوردم الان تمام زندگیمون مال داداشش بود. دو دستی تقدیم داداشش میکرد. الان میدونه اگه یک میلیون هم به داداشش بده قیامت به پا میکنم و هرچی به ذهنم بیاد به مادرش میگم. و آبروشو میبرم.
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
من چی یگم ک شوهرم رفته بود درخفا ۱۰۰ تومنی ک دربانک گداشته روش وام بگیره برا ککای عوضیش ک بتونه براحتی زنشو طلاق بده مهریشو بده چون اون پول نداره زنش خیانت کرده مثلاب هیجاش نیس اصلاهرروزم میره پیشش التماس ک برگردخونه اونم هرباربایکیه خدالعنتشون کنه
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
تو نترس شوهره من شعلش یجوریه ک از دیوار راست میکشه بالا من بشم ۱۵نفرم نمیتانم کاری کنم باهاش
شب شما بخیر