2777
2789

سلام

ساده و خلاصه بگم

یه مدت خیلی با انگیزه یه سری از کارامو شروع کردم اما الان چند هفته هست هیچ انگیزه و میلی به شروع دوباره ندارم.

لطفا اگه میتونید با یه جمله یا راهنمایی یا تجربه ای که داشتین بهم انگیزه بدید و کمکم کنید

واقعا کم آوردم

توی تاپیکا همه رو راهنمایی میکنم و خدایی حرفام خوبه اما وقتی نوبت خودم میرسه نمیتونم به خودم انگیزه بدم

ممنونم که خوندید

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

همه همینیم

انگار یهو پنچر میشیم😕

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بقیه مثل روانشناس ها عمل میکنم واسه خودم مثله روانیا 

سعی کنی چیزی که مانعت میشه رو از سر راهت برداری یا حداقل بهش فکر نکنی 

منم ی روز با انگیزم ی روز هیچ🥲🥲

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
چرا واقعا

نمیدونم

ولی همیشه بیخود و بی جهت آدم انگیزه شو نسبت به همه چی از دست میده

و این

بدترین چیزیه که آدم میتونه تجربه اش کنه ولی ندونه برای چی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

واسه بقیه مثل روانشناس ها عمل میکنم واسه خودم مثله روانیا سعی کنی چیزی که مانعت میشه رو از سر راهت ب ...

دقیقا دقیقا دقیقا

باید عاشق بشی تا انگیزه پیدا کنی

گرفتم 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

خودشه

خود خودشه

چاره کار همینه

عشق که لزوما به یه خانم نیست باید یه چیزی یا کسی یا هرچیزی عشق بورزم تا شروع کنم

منونم واقعا جواب همینه

من که رفتم