2821
2789
عنوان

دبیر زیست

694 بازدید | 17 پست

سلام کسایی که برای کنکور تو کلاسای آنلاین کلاسینو و تاملند و ماز و ...شرکت کردین بین همدانی و فرهمند و عظیمی کدوم خوبه ؟ برای کسی که از درس دور بوده و ضعیفه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا جایی که تو سایت دیدم هرکی ماز شرکت کرده درصداش خیلی بالا بوده خوش بحالشون خیلی گرونه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

حقیقتا من یه دبیره دیگه رو پیشنهاد میکنم

جلال موقاری(آلا)

هم ویدیو رایگان داره هم پکیج راه ابریشم

منو از درصده منفی کنکور پارسال رسوند به۸۰درصد

بدیش اینه خیلی ویدیو داره

مثلا۳۰۰تا ویدیو سی تا پنجاه دقیقه

اما حرف نداره

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
حقیقتا من یه دبیره دیگه رو پیشنهاد میکنمجلال موقاری(آلا)هم ویدیو رایگان داره هم پکیج راه ابریشممنو ا ...

ماشالا پيشرفت 👏🏼

موقاری هم خوبه قبلا دو سه قسمت از آلا دیدم ولی ارتباط نگرفتم 

خیلی حاشیه داره و داد و بیداد میکنه 😂 تند تند درس میده

من دوست داشتم نکته هایی که تو کلاسا میگه و تستایی که یاد میده خیلی تو سبک کنکوره مثلا راجب یه بحثی من چند تا دبیر مختلف دیدم بعضیا بعضی نکاتو جا مینداختن اشاره ای نمیکردن ولی این همرو می‌گفت انرژیشم دوست داشتم باز به هرحال سلیقه اییه 

برای یک زندگی معمولی 🖤

من دوست داشتم نکته هایی که تو کلاسا میگه و تستایی که یاد میده خیلی تو سبک کنکوره مثلا راجب یه بحثی م ...

منم نشستم از یه محبث تدریس هر سه رو دیدم نتونستم تصمیم بگیرم واقعا 

زیاد حساسیت به خرج نده این یکی از اشتباهات من بود داشت کنکور می‌رسید من هنوز درگیر دبیر بودم تهش همش قراره یه چیزیو بگن مهم تست زنیه یکیشو انتخاب کن فقط تند تند ببین و تست زیاد کار کن و آزمون برن

برای یک زندگی معمولی 🖤

زیاد حساسیت به خرج نده این یکی از اشتباهات من بود داشت کنکور می‌رسید من هنوز درگیر دبیر بودم تهش همش قراره یه چیزیو بگن مهم تست زنیه یکیشو انتخاب کن فقط تند تند ببین و تست زیاد کار کن و آزمون برن

برای یک زندگی معمولی 🖤

ماشالا پيشرفت 👏🏼موقاری هم خوبه قبلا دو سه قسمت از آلا دیدم ولی ارتباط نگرفتم

مرسی😍

پس هر دبیری رو بگیر که باهاش ارتباط میگیری و پیشرفتتو خودت حس میکنی

بنظرم انتخاب دبیر مختصه هر آدمیه

ملاکای تو برای انتخاب دبیر قطعا با من فرق داره

چون منو تو قطعا دو تا آدمه متفاوتیم

نظره شخصیم اینه؛نمونه تدریسای دبیرای مختلفو ببین و هر کدوم به نظرت بهتر اومد با همون کلاس بردار

چون داری هزینه میکنی.هم از لحاظه مالی و هم هم از نظر تایمی

و اینام بی ارزش و کم اهمیت نیستن

به حرف فلان دوست و بهمان کاربرم نرو

اونا پیشنهاد میکنن اما در نهایت تویی چه انتخاب میکنی و تصمیم میگیری

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز