2777
2789
عنوان

عکسم پخش شده

9118 بازدید | 79 پست

توی تلگرام پروفایل داشتم امروز گوشیمو ک برداشتم دیدم تو یه چنل که عربن همه و به ایرانیا فحش میدن عکسمو گذاشتن آیدیمو گذاشتن چرت و پرت زیرش نوشتن دارم روانی میشم خانوادم بفهمن خیلی بد میشه نمی‌دونم کدوم بی ناموس همچین کاری کرده باهام ، عکسام اصلا بد نبودن فقط موهام معلومه عکسای عادی و طبیعی ایه ولی گذاشتن خیلی چرت  نوشتن

تا حالا هیچ غلطی تو زندگیم نکردم عکسمو اینجوری گذاشتن 

تو چنله عکس همه دخترا رو میزارن دارم سکته میکنم 😭😭😭😭😭😭چی کنم اینقدر گریه کردم سرم داره می ترکه 

لبخند بزن   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یاخدا بی ناموسا از کجا میارن🥴

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ی سایت بود میرفتی عکستو میدادی از همه جا پاکش می‌کرد اسمشو نمیدوننمم ولی سرچ کن ببین میاره؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.