2777
2789
عنوان

چیشد که جامعه‌مون اینجوری شد

145 بازدید | 12 پست

فقط به ی چیزی اعتقاد دارم اون به چیزایی که خدا ممنوع کرده 

یادم نمیاد یه تهمت زده باشم یا غیبت یا .... هر چیزی کلا از همون اولم سرم تو لاک خودم بود اهل هیچی نبودم الانم که بیست سالمه همینجوری 

فقط امروز اینقدر حالم بود نشستم گریه کردممممم نتونستم با مامانم صحبت کنم گفتم ناراحت میشه 

خلاصه که من مجبور شدم بیام خوابگاه آزاد پر از یه مشت دختری که اصلا شبیه من نیستن 

من اصلا نمیخوام شبیه من باشن فقط میخوام سرشون تو لاک من نباشه 

فقط میشنن میگن آی دوست پسرم چی میگیره آی فلان آی کارتش دستمه

الانم بخاطر یه سری شرایط بد اقتصادی دست خودمم خالیه دنبال کارم  ....

الانم فقط مجبورم بمونم 

چیکار کنم روم تاثیر نذارن 

🌝به کمک عاقلانه شما مامانا نیاز دارم 

فک کنید منم دخترتون 

تا الان دستمم به یه پسر نخورده ولی بعضی حرفا خیلی رو مخم میرن 🌝 میخوام همینجککری باشم 

از منه ۲۹ ساله ب شما نصیحت 

توی رابطه با دوست پسر هیچ نفعی دختر نمیبره فقط اشک و گریه و اعصاب خردی هاش برای دختر میمونه 

ب این فکر کن ک باید پیشرفت کنی و دستت جلوی هیچ پسری دراز نباشه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از منه ۲۹ ساله ب شما نصیحت توی رابطه با دوست پسر هیچ نفعی دختر نمیبره فقط اشک و گریه و اعصاب خردی ها ...

ممنون از شما 🌝💖

میشه برام دعا کنید بتونم پولامو پس انداز کنم حداقل یه خونه بگیریم 🌼

خب میتونی از یه جای دیگه به قضیه نگاه کنی

نمیگم رفتارشون اشتباهه چون اونها دنیای خودشون رو دارن و شما دنیای خودتونو

"به نظر من این یه فرصته که خودتو محک بزنی تا ببینی چقدر میتونی صبور باشی، از بقیه تاثیر نگیری و به خودت که داری تو سخت ترین لحظات تلاش میکنی تا مشکلاتتو هر جور شده حل کنی افتخار کنی"

بله درسته تو حرف زدن راحته اما کافیه فکرتو عوض کنی

خودمم خب وقتی همکارام یا اطرافیانمو میبینم که تشکیل خانواده دادن یا زبر و زرنگن خیلی ناراحت میشم اما وقتی میبینم که بعضی جا ها با چه مشکلاتی جنگیدم و کم نیاوردم خیلی حس خوبی میگیرم. مشکلاتی که اگه برای دیگران پیش می اومد دوام نمیآوردن.

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خب میتونی از یه جای دیگه به قضیه نگاه کنینمیگم رفتارشون اشتباهه چون اونها دنیای خودشون رو دارن و شما ...

ممنون از شما 

اما وقتی میشنن میگن فلان پسر ماهی ۱۰ تومن هزینم میکنه و.... 

در حالی که من ۶ صبح میرم سرکار تا ۸ شب (۱۲ ساعت کار) با رفت و آمد برا ماهی ۱۳ تومن ... 

من قبل این اصلا برام مهم نبود اما الان یه حس بدی به خودم دارم نمیدونم امروز فقط تا میتونستم گریه کردم برای این شرایط بد اقتصادی و هر چی میدوئم هیچی نمیشم....

نمیدونم من قبلش اینطور نبودم اما انگار ناخودآگاه رو تاثیر داشتن 

من دوستای اطرافم تمام بدون رابطه با پسرنن انگار به اونا عادت کردم 😿

ممنون از شما اما وقتی میشنن میگن فلان پسر ماهی ۱۰ تومن هزینم میکنه و.... در حالی که من ۶ صبح میرم سر ...

خب بایدم تاثیر بگیری چون محیطی که توش هستی سمیه! خیلی سمی! اما خیلی ها مثل تو هستن و بدون تنها نیستی. سعی کن تا اونجا که میشه تو جمعشون قرار نگیری و در ضمن:

اگه قرار باشه به همین زودی کم بیاری پس بقیه راهو میخوای چیکار کنی؟

بله درک میکنم آدم وضع اونا رو میبینه و با وضعیت خودش مقایسه میکنه و به مرور افسرده و بی انگیزه میشه ولی تا میشه تو کتابخونه یا جاهای دیگه وقت بگذرون و پای حرف اونها نشین. الان دقیق در جایی هستی که باید سرسخت و لجوج باشی و کم نیاری. اونها اگه جای تو بودن یه دقیقه طاقت نمی آوردن پس کم کسی نیستی.

اگه وقت داری تو کانال ها و پیج های انگیزشی برو. آهنگ های حال خوب کن گوش بده

نه اونا تو رو درک میکنن و نه هیچ کس دیگه

خودتی و خودت

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خب بایدم تاثیر بگیری چون محیطی که توش هستی سمیه! خیلی سمی! اما خیلی ها مثل تو هستن و بدون تنها نیستی ...

ممنونم ازتون واقعا خدا بهتون سلامتی و تندرستی و خیر دنیا و آخرت بده:) 

واقعا حرفاتون به موقع و درست بود.

خدا خودش کمکم کنه منم حواسم جمعه 🌼