2777
2789
عنوان

پسری که دوست دخترای قبلشو

204 بازدید | 17 پست

میشینه برات میگه مثلا میگه من قبلا دوتا دوست دختر داشتم مامانم و زنداییم و ابجیتم میدونن و فلان بهمان الانم اون زنداییم منو با تو اشنا کردو..

فقط بهش گفتی اگ با زنداییت صمیمی باشی با من دیگ نباش

منظورش چیه؟؟

بهش گفتم ب یه دختر دوست دخترای قبلی رو نمیگن گذشتت بهم ربطی نداره

منظورش اینه کات کن

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یعنی ازت خوشم نمیاد؟؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعنی؟؟😄

اره🥲

دلیل ندارم بگه درباره دوست دخترای قبلیش

میخواد اذیت شب بری

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
اره🥲دلیل ندارم بگه درباره دوست دخترای قبلیشمیخواد اذیت شب بری

نداره .کنه+

میخواد بگه مثلا من خیلی باهات صادقم. ولش کن بابا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من که کامل میدونم گذشتشو روز اول همه چی رو گذاشت کف دستم گفت اینجوری قبولم میکنی یا ن 

شاید قصدش اینه

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یعنی ازت خوشم نمیاد؟؟

نه اصلا

بهم گفت من با اونا تموم کردم شمارشونو پاک کردم از وقتی تو جواب پیامم دادی

توهم فک میکنی منم با زنداییم تو رابطم

چرا بهم اعتماد نداری و...

من که کامل میدونم گذشتشو روز اول همه چی رو گذاشت کف دستم گفت اینجوری قبولم میکنی یا ن شاید قصدش اینه

اره بهم گف از وقتی جواب پیامم دادی من کلا شمارشونو پاک کردم قصدمم جدی نبود

اخه این با زنداییش زیادی صمیمیه

ینی یجا خلوت کنن یجوری پچ پچ میکنن که انگار زنو شوهرن

خیلی دعوا شده سر اون افریطه

میگه من هرکاری بخاطرت میکنم تو هم راجبم اینطور فکر میکنی که با زندایشش رابطه داره

من همه چیو درباره ی گذشته ی نامزدم میدونم اینکه با چند تا دختر بوده و... چه اشکالی داره خیلی هم راحت ...

لوس نمیشه بعدا

من گفتم حق نداری اسم دختر دیگه تو صفحه چته من بیاری:))) حتی زنداییش

واقن نمیتونم کنار بیام