2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا خواهرم

234 بازدید | 19 پست
داشتیم خانوادگی حرف میزدیم بابام گفت ماشین بگیره برای خواهرم که مشترک استفاده کنیم بعد ماشینی رو گفت بخره ک ماشین مورد علاقه من بود بعد من به بابام گفتم اگر این ماشین رو براش بخری منم ک سر کار برم باید برام اینو بخری بعد گفت اوو تا سرکار رفتن تو بعد همینجوری بحث در این باره بود ولی حرف من این بود این ماشین رو براش نخرند یک چیز دیگه بعد ک اومدیم تو اتاق خواهرم به من گفت تو ب من حسادت میکنی(قبلا بارها سرچیزاهای چرت آورده بود این بحث رو)از اینکه جایی دارم حرف میزنم خودتو میندازی وسط متنفرم من خواهربزرگترم من بزرگم تو مغزت رشد نکرده و آل و بل بعد گفتم اگر فکر میکنی من بهت حسادت میکنم باهات حرف نمیزنم واقعا دیگه بعد گفت منو خوشحال میکنی و اینا آخرم کلی فحش دادیم یک حرف خیلی بد به من داد بنظرتون من مقصرم یا اون با همچنین خواهری باید چکار کرد؟؟
همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خب راست میگه ب توچ اصلا دهالت میکنی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

نظر من از این متنی که شما نوشتید این بود که واقعا دارید حسادت میکنید و یا دارید انکارش میکنید یا واقعا متوجه حسادت تون نشدین

اینکه یه ماشین مورد علاقه ی شما باشه دلیل نمیشه که مورد علاقه ی خواهرتونم نباشه.

بعدم شما فقط باید میگفتین منم رفتم سر کار واسه منم بگیرید نه اینکه بگید واسه اون نگیرن.

هم گفتید نگیرن هم‌ اون مدل رو نگیرن.منم جای خواهرتون بودم فوق العاده ناراحت میشدم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

چرا دلت میخاد برا خاهرت ماشین نخرن مگ دلت از سنگه؟؟

حقته ک فحشت داد دلم خنک شد

کاش میزد تو دهنت دلم خنک تر میشد

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂