2777
2789
عنوان

کارشناسی ارشد بدون کنکور

214 بازدید | 12 پست

برا دانشگاه ما زده ۲۰ درصد از نفرات برتر هم رشته و هم ورودی دارای این شرایطن که بدون کنکور برن ارشد

ولی این ۲۰ درصد به صورت کشوری انتخاب میشه یا دانشگاهی؟

چون هر دانشگاهی استاداش و سطح امتحانش فرق داره و یکسان نیستیم که

تا اونجایی که من اطلاع دارم شما وقتی جز ۲۰ درصد دانشگاه خودتون باشی

حالا میتونی که برای چه دانشگاه خودتون چه دانشگاه های دیگه درخواست بدید

نمرات و .. رو چک میکنن و انتخاب میکنن

معیار خیلی خاصی ندارن

ولی اکثرا دانشگاه ها از دانشجو های کارشناسی خودشون میگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم دانشگاهیمن چندماه پیش رفتم گفتن شما یکسال از فارق التحصیل شدنت میگذره بلافاصله منظورمونه و ای ...

اها 

الان نمیشه مثلا هر ترم متوجه شد معدل بالاتر چند هست؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم شما وقتی جز ۲۰ درصد دانشگاه خودتون باشیحالا میتونی که برای چه دانشگاه خو ...

اها پس مثلا اگه هم رشته و هم ورودی هام کلا ۳۰۰ نفر باشیم بعد ۶۰ نفرمون رو قبول میکنن؟ خیلی زیاد نمیشه؟

اها پس مثلا اگه هم رشته و هم ورودی هام کلا ۳۰۰ نفر باشیم بعد ۶۰ نفرمون رو قبول میکنن؟ خیلی زیاد نمیش ...

نه عزیزم 

اصلا قانونی نداره که دقیقا تمام اون ۲۰ درصد ورودی رو قبول کنن

بینشون گزینش میکنن

شاید فقط ۱۰ ۲۰ نفر رو قبول کنن

نه عزیزم اصلا قانونی نداره که دقیقا تمام اون ۲۰ درصد ورودی رو قبول کننبینشون گزینش میکننشاید فقط ۱۰ ...

منظورت از گزینش همون بهترین نمرات و معدل هس؟ یا ممکنه از بقیه لحاظ هام بسنجن؟

منظورت از گزینش همون بهترین نمرات و معدل هس؟ یا ممکنه از بقیه لحاظ هام بسنجن؟

معیار اصلی اینه ولی مطمئنا اگه ببینن یه دانشجو فعالیت علمی بیشتری داره مقاله ای نوشته کار پژوهشی کرده یا کلا به دردشون میخوره قطعا اونو انتخاب میکنن