2777
2789
عنوان

شما هر روز عود روشن میکنید

155 بازدید | 15 پست

من عود قهوه خریدم الصا بوشو دوست ندارم ۴۰ تومن خریدم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه مثل من میگرن داری خدایی نکرده

نمیدونم چولی کلا انگار بدنم دنبال بهونه میگرده برای سردرد

کم آب بخورم سردرد میگیرم گرسنه باشم مدت طولانی سردرد میگیرم از بی خوابی سردرد میگیرم با بوی بنزین و عود سردرد میگیرم ولی خب با خوابیدن خوب میشه همشون به جز وقتی که قرص جلوگیری از بارداری میخورم اون تایم که قطع میکنم تا پریود بشم سردردهای وحشتناک میگیرم

نمیدونم چولی کلا انگار بدنم دنبال بهونه میگرده برای سردردکم آب بخورم سردرد میگیرم گرسنه باشم مدت طول ...

وای عزیزم همون لامصب میگرنه دیگه مراعات کن بد دردیه بخدا

سلامتی و خوشبختی دخترم
وای عزیزم همون لامصب میگرنه دیگه مراعات کن بد دردیه بخدا

وای خدا نکنه خیلی بده میگرن

سعی میکنم مراعات کنم ولی واقعا یه وقتایی بی خوابی و گرسنگی و کم آبی پیش میاد برام چون ۲ تا بچه پشت سر هم دارم نمی‌رسم برای خودم زیاد وقت بذارم تازه وقتی سردرد میگیرم یادم میوفته ناهار نخوردم یا آب نخوردم 

ولی خب هرچی که هست خداروشکر با خوابیدن رفع میشه و موندگار نیست 

وای خدا نکنه خیلی بده میگرن سعی میکنم مراعات کنم ولی واقعا یه وقتایی بی خوابی و گرسنگی و کم آبی پیش ...

خدارو شکر با خواب حل میشه برای شما

عزیزم ۸ ساعت استراحت رو و تو اتاق خواب تاریک و خوردن غذا سر وقت وعده های غذایی رعایت کن حتما جاهای پر نور و پرصدا نرو اصلا. اب روزانه حتما بخور اونم ایستاده نباشه حتمن نشسته بخور حتی تونستی شبها هم بخور وقتی از خواب بیدار میشی گاهی سرم تزریق کن خونت غلیظ نباشه اصلا. منم فقط با بادکش پشت گردن خوب میشم اونقدر دارو خوردم دیگه مشکل کبدی آورده برام

سلامتی و خوشبختی دخترم
خدارو شکر با خواب حل میشه برای شماعزیزم ۸ ساعت استراحت رو و تو اتاق خواب تاریک و خوردن غذا سر وقت وع ...

خیلی دوست دارم اینا رو رعایت کنم ولی متاسفانه نوزاد دارم و دهنمو آسفالت کرده یذره بچه 

ان شاء الله خدا کمک کنه شماهم درمان بشه میگرنت