baby_wolf مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 عنوان جوش صورت | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست صورتم پره جوش شده خواهش میکنم یه راه حلی بگید که در حد دو هفته جوشام از بین بره و جوش تو صورتم نباشه صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌 1403/05/23 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 واسه من محشر بود دیگه جوش نزدم چقد باید رو صورت بمونه ؟ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ریـــوااااس عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 633 چقد باید رو صورت بمونه ؟ ژله ماننده وقتی زدی صبر کن کامل خشک بشه وقتی خشک شد پوستت کامل سفت میشه بعد بشورش چـو ایـران نَـباشَـد تَـنِ مَــن مَـبـاد🕊🤍✨
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 ژله ماننده وقتی زدی صبر کن کامل خشک بشه وقتی خشک شد پوستت کامل سفت میشه بعد بشورش اوکیه امروز زدم خشک شد تقریبا ۳۰ دیقه شد شستم صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌