baby_wolf مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 عنوان جوش صورت | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست صورتم پره جوش شده خواهش میکنم یه راه حلی بگید که در حد دو هفته جوشام از بین بره و جوش تو صورتم نباشه صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌 1403/05/23 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 اگ میخا سریع بره باس سالیسیلیک اسید استفاده کنی من چون حوصله سرم و اینا نداشتم خود ژل شستشوی صورتو ک ... مرسییییی صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 چندسالته؟ ۱۷ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 29746 از بین میبره کامل ضرر یا مشکلی برای بدنتون نداشته قرص راکوتان میگن ضرر دارهقرص بی ریسکی نیسمدت درمانم لیزرمو قطع کردم بعد راکوتان تا یک سال نباید بچه دار شدولی نتیجش خوبه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 میگن ضرر دارهقرص بی ریسکی نیسمدت درمانم لیزرمو قطع کردم بعد راکوتان تا یک سال نباید بچه دار شدولی نت ... مرسی قشنگم بابت توضیحت صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2755 ۱۷ سالمه سرم و شوینده و ... مرتب میزنم ولی بازم این جوش لعنتی ولکن من نیس عرق کاسنی رو امتحان کردی ؟؟اگه نهحتما فردا بخربعد ناهار یا بعد شام نصف استکان بخورپاکسازی بدن میکنه.تموم ک شد.دو ماه نخور،بعد باز بخر،اینبار هفته ای یکی دوبار بخور،دو الی سه قاشق
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12715 دویتان برای منافذ بازم بگین پوستم چربه ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 29746 مرسی قشنگم بابت توضیحت خواهش میکنم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 عرق کاسنی رو امتحان کردی ؟؟اگه نهحتما فردا بخربعد ناهار یا بعد شام نصف استکان بخورپاکسازی بدن میکن ... نه مرسی ایده خوبیه فردا امتحان میکنم صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
باز،باران،بی،ترانه عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4159 عرق کاسنی رو امتحان کردی ؟؟اگه نهحتما فردا بخربعد ناهار یا بعد شام نصف استکان بخورپاکسازی بدن میکن ... چرا باید فاصله انداخت
ریـــوااااس عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 633 من واسه جوش گیاه آلوئورا رو برمیداشتم میزاشتم یه روز تو یخچال بمونه خنک شه بعدش میزدم به صورتم و صورتم مثل آینه شد چـو ایـران نَـباشَـد تَـنِ مَــن مَـبـاد🕊🤍✨
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2755 چرا باید فاصله انداخت خب هیچدمنوش و عرقیجاتی نباید مدام استفاده کرد.
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 من واسه جوش گیاه آلوئورا رو برمیداشتم میزاشتم یه روز تو یخچال بمونه خنک شه بعدش میزدم به صورتم و صور ... جوش رو از بین میبره؟ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
ریـــوااااس عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 633 جوش رو از بین میبره؟ واسه من محشر بود دیگه جوش نزدم چـو ایـران نَـباشَـد تَـنِ مَــن مَـبـاد🕊🤍✨
رویای_پوشالی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 1120 ۸ ماه پیش دکتر رفتمخداروشکر جواب گرفتمالبته زیاد دکتر رفتم تا اینبار جواب گرفتم چی بهت داد
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 واسه من محشر بود دیگه جوش نزدم عالیه مرسی ازت قشنگم صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌