2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست
اگ میخا سریع بره باس سالیسیلیک اسید استفاده کنی من چون حوصله سرم و اینا نداشتم خود ژل شستشوی صورتو ک ...

مرسییییی

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بین میبره کامل ضرر یا مشکلی برای بدنتون نداشته قرص راکوتان

میگن ضرر داره

قرص بی ریسکی نیس

مدت درمانم لیزرمو قطع کردم 

بعد راکوتان تا یک سال نباید بچه دار شد

ولی نتیجش خوبه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میگن ضرر دارهقرص بی ریسکی نیسمدت درمانم لیزرمو قطع کردم بعد راکوتان تا یک سال نباید بچه دار شدولی نت ...

مرسی قشنگم بابت توضیحت

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
۱۷ سالمه سرم و شوینده و ... مرتب میزنم ولی بازم این جوش لعنتی ولکن من نیس

عرق کاسنی رو امتحان  کردی ؟؟

اگه نه

حتما فردا بخر

بعد ناهار یا بعد شام نصف استکان بخور

پاکسازی بدن می‌کنه.

تموم ک شد.دو ماه نخور،بعد باز بخر،اینبار هفته ای یکی دوبار بخور،دو الی سه قاشق 

مرسی قشنگم بابت توضیحت

خواهش میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عرق کاسنی رو امتحان کردی ؟؟اگه نهحتما فردا بخربعد ناهار یا بعد شام نصف استکان بخورپاکسازی بدن می‌کن ...

نه مرسی ایده خوبیه فردا امتحان میکنم

من واسه جوش گیاه آلوئورا رو برمیداشتم میزاشتم یه روز تو یخچال بمونه خنک شه بعدش میزدم به صورتم و صور ...

جوش رو از بین میبره؟

واسه من محشر بود دیگه جوش نزدم

عالیه مرسی ازت قشنگم