2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست

147 بازدید | 18 پست

من هم شاغل و هم خانه دارم بچه هم دارم

بدنم بیمار و ضعیفه به سختی میرم سر کار اوایل دوست داشتم ولی الان واقعا به زور میرم 

شوهرم تا خرخره میره زیر قسط گوش به حرفم نمیده 

یک ریال نمیده و میگه برو کار کن

۱۰ سال این وضعیتمه

اگه نرم شوهرم هم پولی نمیده خودمم مریضم 

سخته که مریض باشی ولی به خاطر خساست شوهرت مجبور باشی بری سر کار 

مساله پول توجیبی خودمم نیست دلم میسوزه واسه بچه هام حداقل بتونم پولی دستم باشه واسه اونا 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بمیرم برا مظلومیت  اینجور خانما 🥲 انشالله مرضیت خوب میشه و پاداش این کار هاتو میبینی ...

ولی ی نفرو میشناسم شرایط شما رو داره و بار مسولیت زندگی گردنشه و شوهرش تنها کاری ک میکنه اگ‌کار باشه میره اگ نه ک هیچی

الهی خدا توان و سلامتی بده بهت عزیزمحداقل از پولت دیگه هیچی به شوهرت ندهنیرو کمکی هم با پول خودت بگی ...

خیلی ممنونم از دعای خیرت واقعا احتیاج دارم به این دعا 

انشاالله خودتم سلامت و خوش باشی 

بمیرم برا مظلومیت اینجور خانما 🥲 انشالله مرضیت خوب میشه و پاداش این کار هاتو میبینی ...ولی ی نفرو ...

خدا حفظت کنه عزیزم ...خیلی ممنونم عزیزم خدا از زبونت بشنوه ... دردم اینه که داره و نمیده حقوقش خوبه تازه منم تو خرجی کمک میکنم ولی پشت سرهم وام میگیره دیگه خسته شدم حتی یارانه هم نمیده نمیدونم چکار کنم نمیخوام دعوا راه بندازم چون چیز زیادی هم خرج خودش نمیکنه ولی من دیگه بریدم تا حداقل ۵ سال دیگه قسط داره و البته شایدم تا آخر عمر همین روند ادامه بده 

خدا حفظت کنه عزیزم ...خیلی ممنونم عزیزم خدا از زبونت بشنوه ... دردم اینه که داره و نمیده حقوقش خوبه ...

اگ کلا نری کار چی ؟, ی وقت محبور شه برا بچه هاش خرج کنه؟

اگ بچه هات بزرگن نمیتونی ب بچه هات بگی بهش بگن پول بده

با مشاوره تا حالا صحبت کردی؟

ی سری مرکز تو هر شهری ک هست ک مساوره هاش خیلی قیمتاش پایینه 

اگ تو اصفهانی بگم کجا

خیلی ناراحت شدم درک میکنم معده درد خونوادم ارثی همیشه معده درد دارن که بیشترش عصبیه واقعا با بچه و کار و معده دارد خیلی سخته...فقط خدا کمکتون کنه...چون واقعا بچه ها هیچ گناهی ندارن

...
همچین شوهری برا چیته! طلاق بگیر تو که حرجتو خودت در میاری

هیچی نمیخره نه لباس نه برای بچه ها نه تفریحی چند سال پیش اول ماه بود واسه بچه ها نمایشگاه کتاب گذاشتن از مدرسه زنگ زدن گفتند بچه ات کتاب میخواد نمیایی بخری گفتم چقدر میشه گفت حدودا ۱۰۰ گفتم باشه سر ماه میام پولش میدم گفت خو الان سرماهه روم نبود بگم شوهرم اول ماه و آخرش باهم فرقی نداره اون لحظه خودمم نداشتم رفتم قرض کردم انقدر حجالت کشیدم

خیلی ناراحت شدم درک میکنم معده درد خونوادم ارثی همیشه معده درد دارن که بیشترش عصبیه واقعا با بچه و ک ...

زنده باشی عزیزم آره بخدا منم دلم واسه بچه هام میسوزه شوهرم حقوقش خوبه ولی مثل گداها زندگی میکنیم