2777
2789

سلام دوستان . من حدود یکسال پیش با اقایی اشنا شدم که ایشون  خلبان هستن و اینکه از بهترین دانشگاه ایران فازغ التحصیل شدن .منزل پدر و مادرش نیاورانه خودش یه خونه توی یکی از برج ها ی فرمانیه داره دایما در حاله کاره چندین پروژه خارجی و داخلی داره و درامد دلاری داره چون چند شغله هست .هم خودش و هم مامان و باباش بالاترین مدل ماشینو دارن و تحصیلات پدر و مادرش دکترا هست و توی کار تجارت هستن و خودش هم داره مهاجرت میکنه امریکا. از اونجایی که باورم نمیشه یه ادم اینقدر همه چی تموم باشه یه مواردی پیگیری کردم . مثلا اینکه بهم میگت خلبانه رو رفتم دراوردم و واقعا خلبان بود . رزمشو از یجایی پیدا کردم و دیدم که راجب شغل و کار و سوابقش و دانشگاهش  مدرکش که گفته بود توی رزمش هست . مثلا بهم گفت بی او و آخرین مدل داره و به یه دوستش فروخته و من رفتم دوستشو پیدا کردم  و دیدم دوستش توی همون بی او وی که این گفته عکس داره . خلاصه الان میگه ماشینشو فروخته و زده توی کار ملک و 600 میلیارد سه تا خونه خریده و داره بساز و بفروش میکنه و الان یه0 پراید زیر  پاشه و ماشینی که زیر پاشه یه ماشین کااااااااااملا قراضه هست. نمیدونم داره بهم راست میکه یا نه. مثلا میگه 700 میلیارد تومن تو بانک گذشته فقط برای زن و بچه ی ایندش. یه مساله دیگه قد این اقا هست که اگر بخوام خلیییییییییی حساب کنم نهایتا 170 و اینکه اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااا به ظاهرش نمیرسه مثلا کلا من با یه دست لباس دیدمش و هیچ وقت عطر و ادکلن زده ندیدمش و هیچ وقت شیک ندیدمش . هیچ وقت به خودش نرسیده . قد بلند نداره و استایل هم نداره اتفاق خیلیییییی هم شکم گنده داره. اما به شدت تمیز حرف میزنه . حرفهای انگیزشی همش راجب کار و پیشرفتو شخصیت جدی داره و اصلا حرفهای چرت و پرت خاله زنکی نمیگه  سطح بالا حرف میزنه و من دغدغه هایی که داررو دوست دارم . تدریس خلبانی و مهمانداری هم میکنه و به شددددددددت اهل مطالعست و از 5 صبح بیدار میشه و فقط کار و درس  من حرف زدن باهاشو دوست دارم اما جذابیت ظاهری نداره نه اینکه زشت باشه هااااا نه معمولیه ولی لباس پوشیدن و استایل صفررررررررررر . به خودش نمیرسه میگه من وقت ندارم. زبان انگلییسی  مسلطه تو شغلش جدیه تو اهدافش جدیه  و لی نمیدونم داره بهم راست میگه همه چیو یا نه؟؟؟؟؟؟؟ من پیج تمااااااااااام فامیلاشو دراوردم و فکر میکنم یه سابقه ازدواج یا نامزدی داشته ولی به من هیچی نگفته اما همیشه میگه از دخترا ضربه خورده همه به خاطر موقعیتشو و ماشینش و خلبان بودنش میان سمتش بنظرتون چطور بفهمم راست میگه و اینکه قدش روی مخمه و اینکه اصلا به خودش نمیرسه . درکل نظرتونو بگین این ادم چطور با مواردی که رو مخمه باش کنار بیام؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فکر نمیکنم دروغ باشه برای شما خرج میکنه؟؟ منم با یه آقایی در ارتباط بودم که پول زیادی داشت اما به ...

ما کلا چهار بار رفتیم بیرون . خرج نکرده اما چهارباری که رفتیم دفعه ی سومش من خوواستم حساب کنم نزاشت و اینکه منو رو میزاره جلوم میگه هرچی دلت میخواد سفارش بده و موقع حساب کردن فقط کارتشو میده و دیگه نگاه به فاکتور و... نمیکنه 

پسرایی که خوب حرف میزنن زیاد دروغ میگن و با زبون سر طرف شیره میمالن، به حرفاش نگاه نکن، به رفتارش و عملش دقت کن، بخوای واقعا امارشو دربیاری باید یه نفر پول بدی یه چندروز تعقیبش کنه که کجا میره چیکار میکنه، اگه واسه ازدواج و جدی هست هزینه کن مطمین بشی

والا من نمدونم چرا سخت باورم، به راحتی باور نمیکنم، کسی با اونهمه دارایی چرا باید پراید سوار بشه، یع ...

منم این چیزا رو دیدم شک دارم وگرنه  با حرف باورم نمیشه . 

پسرایی که خوب حرف میزنن زیاد دروغ میگن و با زبون سر طرف شیره میمالن، به حرفاش نگاه نکن، به رفتارش و ...

از کجا پیدا کنم کسی امار بگیره  ؟؟؟؟؟

ببین حرفهای عاشقانه و رویایی نمیزنه هاااا. همش حرف کار و درس میزنه . همش میگه برو درس بخون و کتاب بخون و کار کن و ...

کسی خانوادش دارا باشه نهایت یه۲۰۷یا۲۰۶ زیرپاش میزاره ن اینکه بره پراید داغون بزاره وبه نظرم دروغ میگ ...

میگه دارم با پولم کار میکنم و من خودم از خودم باید همه چی داشته باشم نه از خانوادم 

منم این چیزا رو دیدم شک دارم وگرنه با حرف باورم نمیشه .

یه چیزی هم میخاستم بگم اینکه از آدم زبان باز دوری کن، کسی که تمیز صحبت میکنه، اهل هزار ترفند و حیله هس، خلاصه خیلی مواظب باش، از کجا میدونی متاهل نیس، اکثر شغل‌هایی مثل خلبانی و اینا شیک و اطو کشیده و با پرستیژ هستن نه با یه دست لباس اونم بی سلیقه،خلبان‌ها رو دیدی اکثرا قد بلند شکم تخت، باکلاس، کلا حس خوبی نگرفتم از حرفا و نوع زندگی یارو، اینم حرف هس که وقت ندارم و اینا، کلا حس میکنم ریگی ب کفشش هس، 

یه چیزی هم میخاستم بگم اینکه از آدم زبان باز دوری کن، کسی که تمیز صحبت میکنه، اهل هزار ترفند و حیله ...

نمیدونم خیلی سخته  نمیدونم چطوری بفهمم؟ 

مثلا من وقتی باهاش حرف میزنم همیشه بهم میگی من حرفاتو انالیز میکنم . الان دارم به حرفات فکر میکنم. سوالهای روانشناسی و ... هم ازم زیاد میپرسه