2777
2789
عنوان

پیامک ابلاغیه

316 بازدید | 27 پست

اب‍ل‍اغ‍یه‌ علیه‌شما‌‌ درتاریخ1403/05/23صادر شد پیگیری

لینکشو نمیذارم 

ب خدا مریضن اینجور ادما دیشب ساعت ۱۲ شب از خواب پریدم با پیامکش ، گفتم خدا یعنی چیکار کردم فهمدیم کلاهبرداریه و روی لینک نزدم اگر برای شما هم اومد روی لین نزنید ، ای خدا نسل همیچین ادمایی رو‌ منقرض کنه ب حق علی

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خب اینجا میگم من با یه نفر نامزد شده بودم و بهش علاقه مند شده بودم  کار به نامزدی و اینا هم کشیده بود البته قبلا جدا شدم یه پیام های بهم داد که ...‌

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خب اینجا میگم من با یه نفر نامزد شده بودم و بهش علاقه مند شده بودم کار به نامزدی و اینا هم کشیده بو ...

خب چی بود بعدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خب ببین  هر وقت. تصمیی گرفتی سعی کن روش کاملا استوار باشی اینجور راحت تری خودت هیچ وقت دودل نباش ، دیگه الان هم کاتی کلا بخیال شو مگر اینکه با خانواده بیاد خواستگاری قول عقد بده مگرنه که نامزدی بدرد نمیخوره ، حالا من کامل تو جریاان زندگیت نیستم ندیدمت نمیشناسمت ولی میگی یکبار جدا شدی 

و این نسل جدید دیگه کسی ازدواج نمیکنه و یا اگه ازدواج میکنه یچه یکی دوتا میاره یا اصلا نمیاره مثل قدیما ک ۱۰ تا شکم میذاشتن ، یکی تز دوستام با یه اقایی ازدواج کرده ک طرف مطلقه هستش و بچه داره خیلی اذیته و چندبار کارشون به طلاق کشیده ازدواج خیلی سخته ، اگر الان مجردی و مستقلی و دستت تو جیب خودته از زندگیت لذت ببر و کتاب بخون و برقص و کافه برو و تراپیست خوب و مجرب برو من خودم اگه پولش رو داشتم میفرتم چون هر یک‌ ادمی باید پیش تراپیست بره و جز واجبته نه فقط تو ، و اینکه اگر دلت بعد ها بچه خواست احتمالا بتونی ب فرزندی قبول کنی و بدون اینکه متاهل باشی

ولی قلبم خیلی شکست انگار هیچ ارزشی ندارم

اخی عزیزم حق داری به خودت زمان بده تا بهتر بشی 

همیکنه شروع کردی ب حرف زدن خوبه

خب ببین هر وقت. تصمیی گرفتی سعی کن روش کاملا استوار باشی اینجور راحت تری خودت هیچ وقت دودل نباش ، د ...

همین آقا بچه داشت و منو برای کنیزی میخواست ک بچشو نگه دارم خب اینم ک نشد ازدواج 

خب ببین هر وقت. تصمیی گرفتی سعی کن روش کاملا استوار باشی اینجور راحت تری خودت هیچ وقت دودل نباش ، د ...

نه مستقلم نه دستم تو جیب خودمه  ولی هر کار کردم نتونستم تن به این ذلت هم بدم 

همین آقا بچه داشت و منو برای کنیزی میخواست ک بچشو نگه دارم خب اینم ک نشد ازدواج

اره دقیقا