2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم

87 بازدید | 6 پست

سلام من از وقتی یادمه لاغر بودم،ولی الان خدود پنج سالی هست که وزنم تغییر نکرده و ولقعا تو خیلی از لباسا بیریختم و صورتم خیلی لاغره،از یکی از دوستام کع توی چند ماه ۱۰ کیلو اضافه کردع بود پرسیدم گفت پودر خورده اول خواستم پودر بخرم دیدم عوارضش زیاده رفتم دکتر تغذیه،نصف استخوانام پووکن،قلبم در اثر کمبود چربی تیر میکشه،سرگیجه دارم و بالا تنم بشدت ضعیفه هیچ ماهیچه ای ندارم

الان برای من یه برنامه نوشته که خیلی،سنگینه چکار کنم اشتهام باز شه،باید تو شیش ماه بیست کیلو اضافه کنم

۱۵ سالمه

بذارسنت بره بالا خودت بعدا چاق میشی الان این کارو کنی یه دفه وزنت بره بالا کبدت چرب میشه هزار تادرد ومرض میاد سراغت بعد سن بلوغ اگه دیدی خیلی لاغری کم کم وزنتو تایه حدببر بالا نه اینکه یه دفه چاق شی داغون میشی کلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذارسنت بره بالا خودت بعدا چاق میشی الان این کارو کنی یه دفه وزنت بره بالا کبدت چرب میشه هزار تادرد ...

ببین واقعا وزنم کمه و هزار تا مریضی دارم چون ضعیفم مثلا اگه تا ۵۵ برم دیگه قطعش میکنم چون دیگه بیشتر اینم آدم ظرافتشو از دست میده

الان پقیلایی که کنار دستمه روغن ازش میچکه مشکل اینجاس نمیتونم

خب ببین بزار یکم بزرگ تر بشی بعد 

از الانم بخوای شروع کنی چربی و خوراکی های پرحجم خوردن حتی اگه بهت صدمه هم نزنه باعث میشه کبد چرب بگیری و هزار و یک مرض دیگه 

به نظرم اول یکم صبر کن 

غذا به موقع و کافی بخور 

این راهم کم کم پیش بگیر