2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتارم درست بود

94 بازدید | 14 پست

دختر عمم به شوهرم پیام داده برای کار ماشین میشه بیام یدکی داره شوهرم دوستان 

شماره شوهرمو قبلا از روی مغازه برداشته یکبار دیگه هم قبلا پیام داده بود بهش ک کی مغازه بیام برای کار ماشین و این فلان جنس چنده  

من از این پیام دادناش خوشم نمیاد ک همش پیام میده خب کار داری بیا مغازه چرا دیگه پیام میدی

به شوهرم گفتم قبلا اگر پیام داد دیگه جواب نده ولش کن بعد شوهرم گفت باشه حالا این دفعه دوباره پیام داده شوهرم گفت آخه فقط نوشته دختر عمه من نمی‌دونستم کدوم دختر عمته روی ادب احترام جواب دادم 

منم خیلی ناراحت شدم نه از رفتار شوهرم از رفتار اون گفتم دیگه جوابشو نده اگر هم اومد کارشو انجام نده بگو من فعلا ندارم یا انجام نمیدم شوهرم گفت خب مبره چندروز دیگه میاد گفتم بگو انجام نمیدم چون روی این حساب گفتم اینو بگ ک میخواد هردفعه پیام بده همش دختر عمم درسته متاهلهه ولی ازاین پیام دادنش خوشم نمیاد  

بنظرم شما کار درست چی بود؟

چقدر مشکوکین خدایا

یارو بخواد خیانت کنه یه جوری خیانت میکنه تو توی خواب هم ندیده باشی

بس کنین لطفا ذهنتون خیلی مریض شده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دفع دیع ب شوهرت پیام داد خودت جواب شو بدع و خودتو معرفی کن بگو شوهرم دستش بند بود گفت جواب تو من ...

من چون میدونستم میخواد دوباره پیام بده به شوهرم گفتم دیگه نممی‌خوام کار براش انجام بدی میخواد ناراحت بشه میخواد نشه مهم نیست برام من ناراحت بشم مهم نیست ک  ایشون ناراحت بشن پس من چی 

من چون میدونستم میخواد دوباره پیام بده به شوهرم گفتم دیگه نممی‌خوام کار براش انجام بدی میخواد ناراحت ...

ببین مواظب باش انقد زنایی کثیف زیاد شده نزدیکان آدمم خیانت کار شدن

ببین مواظب باش انقد زنایی کثیف زیاد شده نزدیکان آدمم خیانت کار شدن

کارم درست بود گفتم انجام نده نه دیگه جواب پیام بده؟

بعضیا اینجا میگن بیشتر حساس می‌کنی شوهرتو دیگه هیچی بهت نگه 

کارم درست بود گفتم انجام نده نه دیگه جواب پیام بده؟بعضیا اینجا میگن بیشتر حساس می‌کنی شوهرتو دیگه هی ...

واس من ک عجیب بود خب چرا اول ب تو پیام میداد میگف ماشینم خرابه میخوام ببرم پیشش